BAŞKAN VE BÜTÜN BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ARTIK SİGORTALI

BAŞKAN VE BÜTÜN BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ARTIK SİGORTALI

Belediye Başkanı Dursun Mirza ve tüm Belediye Meclis Üyelerinin ücretsiz olarak sigortalarının yapıldığı poliçeleri Başkan Mirza'ya teslim edildi.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, MAPFRE Genel Sigorta yetkilisi Mehmet Gökkuş’u makamında kabul etti. Gökkuş, ziyarette Belediye Başkanı Dursun Mirza ve diğer tüm Belediye Meclis Üyelerinin ücretsiz olarak sigortalarının yapıldığı poliçeleri Başkan Mirza’ya teslim etti.  

Mirza, MAPFRE Genel Sigorta Yetkilisi Mehmet Gökkuş’un yapmış olduğu bu ince davranıştan dolayı kendisine teşekkür ederek ilk Belediye Meclis toplantısında belgeleri dağıtacağını söyledi.

Mirza: “MAPFRE Genel Sigortanın Bandırma Temsilci olan arkadaşımız Mehmet Gökkuş, nazik bir şekilde çok güzel bir incelik örneği sergileyerek şahsıma ve parti ayrımı gözetmeksizin tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza ücretsiz olarak sigortalarını yaptı. Ben kendisine bu jestinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mehmet Gökkuş, düzenlenen bu sigorta poliçelerinin kaza sigortası olduğunu, umut ediyorum ki ne sizlerin ne de diğer meclis üyelerimizin bu sigortalara ihtiyacı kalmaz diyerek temennide bulundu.

 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli