Başkan TAN, "CUMHURİYET MEDENİYETTİR. "

Başkan TAN,

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığımız bu destanı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz."

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile yazılı bir mesaj yayımlayan Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan; 

“Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, büyük bir gurur ve coşku içindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığımız bu destanı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. 

İleriye, daha aydınlık yarınlara hep birlikte diyerek bize emanet edilen bu topraklar için çalışıyoruz. Bugün, Atatürk'ün mirasına daha fazla sahip çıkma ve ülkemizi daha da ileriye taşıma kararlılığımızı gösterme günüdür. 

Sahip olduğumuz bu değerli hazineyi korumak için var gücümüzle çalışmalıyız. Bugün bile halen cumhuriyet rejiminden faydalanamayan, demokrasi anlayışı gelişmeyen ilmi ve bilimi kendine kılavuz edinememiş ülkelerin durumu ortadadır. 

Bizlerde Bandırma Ticaret Borsası olarak üyelerimizle üreticilerimizle ve çalışanlarımızla şehrimize bölgemize ve ülkemize daha iyi yarınlar yaratmak adına çalışmaya devam edeceğiz.” 

“83 yıllık borsamızla dünden bugüne, geleceğe olan inancımızla yolumuza devam ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimize şükranlarımızı sunarken bir kez daha Cumhuriyet ilimdir, bilimdir, fazilettir ve Cumhuriyet medeniyettir diyoruz. Bu şanlı bayram hepimize kutlu olsun.”



Anahtar Kelimeler: Başkan "CUMHURİYET MEDENİYETTİR. "
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı