Başkan Sezer Şen'den 24 Kasım mesajı

Başkan Sezer Şen

İyi Parti Marmara ilçe Başkanı Sezer Şen, "Bilgiyi, teknolojiyi üretemeyen, kullanamayan toplumlar, hem ekonomik, hem kültürel, hem de siyasi alanda geri kalacaklardır."

Öğretmenlik, özveri, sabır, emek, hoşgörü isteyen öğreten ve öğrenen arasında sevgi ilişkilerine dayanan, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın, çok yüce, çok özel ve onurlu bir meslektir.

Öğretmenler geleceğimizin hiç şüphesiz mimarlarıdır. Amansız bir güç yarışının yaşandığı dünyamızda, bu yarışın galibi kuşkusuz ki, iyi eğitilmiş insan gücüne önem veren milletler olacaktır. Çağımız, bilgi ve teknoloji çağıdır.

Bilgiyi, teknolojiyi üretemeyen, kullanamayan toplumlar, hem ekonomik, hem kültürel, hem de siyasi alanda geri kalacaklardır. Bu yarışın en büyük sorumluluğu öğretmenlerdir.

Çocuklarımızın ve Gençlerimizin özgüven sahibi, bağımsız, hür karar verebilen, bilim ve teknolojiyi yakından izleyen ve üreten, ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlere saygılı demokratik değerlere bağlı bireyler olarak yetişmeleri için öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımızı her vesile ile ortaya koymalıyız.
Mustafa Kemal Atatürk, milleti için yaptığı devrimlerde en önem verdiklerinden biri de eğitimdi. Bunu kendisi de her fırsatta dile getirmiş ve sözleriyle öğretmenlerin bir ülke için ne kadar önemli olduğunu tekrar tekrar vurgulamıştı.

Öğretmenlere düşen görevse her daim O'nun izinden yürümektir. Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden bütün öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anarken, en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesinde çalışarak emek veren, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren yarınlarımıza ışık tutan bütün öğretmenlerimizin ve değerli emekli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü can-ı gönülden tebrik ediyor, sağlık, afiyet, ve mutluluklar diliyorum.                          Sezer ŞEN
                                                İYİ Parti Marmara İlçe Başkanı 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli