Başkan Merkez mahalle muhtarlarını dinledi.

Başkan Merkez mahalle muhtarlarını dinledi.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Daire müdürleri ile birlikte Kent Merkezi mahalle muhtarlarını dinledi.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma’nın merkezinde yer alan mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Mirza’nın başkanlığında düzenlenen koordinasyon toplantısına mahalle muhtarlarının tamamına yakını katılırken Belediye’den Başkan Yardımcıları, ilgili daire müdürleri ve birim amirleri de hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Mirza, toplantının amacının mahallelerimizin sorunlarını ortaya koyarak bunlara çözüm üretmek ve beklentileri yerine getirmek olduğunu belirterek bundan sonraki süreçte bu toplantıların iki ayda bir periyodik olarak düzenleneceğini söyledi.  

Öncelikli görevlerinin Bandırma halkının mutluluğunu ve huzurunu sağlamak olduğunu belirten Başkan Mirza, bunun için Mahalle Muhtarlarıyla el ele vererek mevcut sorunları çözümüne yönelik görüş ve önerileri tespit etmek ve Bandırmamızı daha da yaşanabilir bir kent yapmak olduğunu söyledi.

Mirza konuşmasının devamında 30 Mart Yerel Seçimleriyle yürürlüğe giren Büyükşehir yasasıyla birlikte Bandırma Belediyesi’nin hizmet ve çalışmalarında ortaya çıkan değişiklikler hakkında Mahalle Muhtarlarına bilgi verdi.

Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın ardından mahalle muhtarları adına Paşabayır Mahallesi Muhtarı Fuat Şentürk, ortak sorun ve talepler üzerine söz alarak görüş bildirdi.  

 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli