Başkan Kılkışlı patladı

Başkan Kılkışlı patladı

``Çirkin tezahüratın hiçbir şekline prim vermeyiz``





Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı bugün yaptığı basın toplantısında son hazırlık maçında yaşanan olumsuz tezahüratlarla ilgili açıklamada bulunarak, Böylesine çirkin gelişmelere asla müsama göstermeyeceklerini söyledi.

Başkan Kılkışlı olumsuz tezahüratlara muhatap olan eski futbolcusu Mustafa Şen`in de, İlçe kaymakamının`da, Milletvekilinin de bu camia ve armaya katkısının yatsınamıyacağını vurgulayarak, Fanatizm adı altında cılız da olsa yaşanan çirkin tezahüratlara asla taviz vermeyeceklerini söyledi.

Başkan Kılkışlı kendini bilmez bu fanatikler adına muhataplarından özür dilerken, Cuma günü  akşamı bir lideri dahi olmayan tribün fanatikleri ile bir araya gelerek yaşanan talihsiz olayların devam etmemesi noktasında uyarıda bulunacağını söyledi.

Başkan Kılkışlı Profosyonel futbol yönetmeliği kurallarına göre, Futbol sahalarındaki, anarşiyi ortadan kaldırma adına yaşama katılan cezai muidelerin önemli rakamlar olurturması bir yana bayanlarında geldiği karşılaşmalarda hiçbir şekilde çirkin tezahürata yapılmaması gerektiğini söyledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı