Başkan Kılkışlı 5 yeni oyuncu alıyoruz

Başkan Kılkışlı 5 yeni oyuncu alıyoruz

Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı, Zeyyat Saygın`a anlattı




Bugün gerçekleştirdiği Basın toplantısı ardından Spor sorumlumuz Zeyyat Saygın ile özel bir mülakat yapan Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı gelinen noktada bordı beyazlı ekibin stratejilerini anlattı.

Başkan Kılkışlı son derece samimi yanıtladığı Saygın`a gelinen noktadan memnun olmadığını söyledi. Bandırmaspor`un hedeften şaşma noktasındaki en belirgin aksaklığın kumaşı iyi olan bazı  transferlerin umdukları performansı sağlayamamasından kaynaklandığını belirterek ara transferde ayni hataya düşmemek arzusunda olduklarını söyledi.

Başkan Kılkışlı müdafa`nın solunda duyulan sıkıntının, Ekrem`in geri getirilmesi noktasında yorumlanmaması gerektiğinin altını çizerek, Ekrem`i kişi olarak çok sevdiklerinini ancak Bandırmaspor`a
dönmesi konusunda hem fikir olmadıkların söyledi.

2.devre için 5 oyuncu almayı planladıklarını belirten Kılkışlı teknik kadro ve kendi araştırmalarının titiz şekilde sürdürdüklerini, hedefteki ideallerine ulaşma noktasında hata yapma lüksleri olmadığına işaret etti.
Başkan Kılkışlı önceki basın toplantısında söylediği ``Kral Çıplak`` sözünü yenileyerek, sokaktaki söylentilerin gerçekleş yüzleşmesin konusunda her zaman açık ve şeffaf olduklarını söyledi.






Futbolcu Simsarı
28.12.2012 09:46:50
Gözünüzü seveyim alacağınız şu 5 oyuncuyu önce ben bir göreyim, araştırayım önce. Bilenlere sormadan almayın haşatı çıkmış futbolcuları, yakmayın bir kez daha takımı.

cem çalık
28.12.2012 11:16:27
bu başkan gazete gazete geziyor neden acba kulagına kar suyumu kaçtı dersiniz

hakan
29.12.2012 16:24:07
sız 5 yenı futbolcuyla ugrasın sevgılı yonetım balkes u-17 ye el attı.ama asıl bomba yakında ismail ertekın hoca bandırmasporumuzun u-19 undan alacagı 2 ısım varmıs . işte o zaman taraftarı uzeceksınız sız para verecez dıye 5 tane topcu kosturun durun işte...

anelka
30.12.2012 19:48:08
amatör maçları izleyen,genç yetenek peşinde koşan yönetici varmı.hiç görmedim.varsa yoksa para basıp bomba patlatmak.hayırlı işler selami abi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli