Başkan İnceoğlu`ndan Basına Akçay usulü ağırlama

Başkan İnceoğlu`ndan Basına Akçay usulü ağırlama

Akçay Belediye başkanı İnceoğlu, Çalışan gazeteciler gününde Basın ile buluştu.




___________________________/ Enver DOLGUN - AKÇAY

Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, "10 Ocak
Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, "10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle ilçede ki basın mensuplarıyla Akçay Belediyesi Sosyal Tesislerinde kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Davete katılan gazetecilerle tek tek ilgilenip "Hoş geldiniz" diyen ve gazetecilerin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü" kutlayan Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, "Sizlerin ne zor şartlar altında görev yürüttüğünüzün bilincindeyiz.

Dileğimiz, çağdaş ve demokratik bir ülkenin en önemli unsurlarından biri olan tarafsız basının ülkemizde tutuklu gazeteci olmamasıdır.

Basının artık hür olmasını arzuluyoruz" dedi.
Akçay Beldesinin bir mahalleden belde belediyesi olan Türkiye`de tek örnek olduğunu, bu güne gelene kadar büyük zorluklarla karşılaştıklarını ama sorunların üstesinden gelip Akçay`ı modern bir belde yaptıklarını vurgulayan Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu "Sorunlarımız var.  Projelerimizde var ve bir bir projelerimizi gerçekleştiriyoruz. DSİ bize yeraltı suyu kullanım izni vermiyor ama Akçay`da 2500 ile 3 Bin arası kaçak artezyen kuyusu var. Bunlar ne olacak?  Nüfusu 25 Bin üstü beldelerin ilçe olması gündemdedir. Akçay,Zeytinli, Kadıköy ve Güre Beldeleri ile Kızılkeçili Köyünün nüfusu 38 bin kişi. Bu bölgede 5-6 köy dahil 42 bin kişi yaşıyor. İşte ilçe olacak bölge burası" dedi. "Balıkesir`in Büyükşehir olması Edremit Körfezindeki ilçe ve beldelerin Büyükşehir`in müstemlekesi olmasını yaratacaktır. Edremit`in il olması zor bir ihtimal, yani, yeni il hayaldir. Gönlümüzden geçiyor ama bu bir ütopyadır. Bandırma`da ayni sorunu yaşıyor" diyen Başkan İnceoğlu, Akçay yanı sıra Altınoluk, Altınova`nın da ilçe yapılmasını istedi.`` dedi.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı