Başkan Hayri Özden 8. dönem için güven oyu aldı

Başkan Hayri Özden 8. dönem için güven oyu aldı

Bandırma Oto Ziraat Aletleri, Radyo ve Saat tamircileri esnaf odası genel kurulunda Başkan Hayri Özden ve ekibi güven tazeledi.

Bandırma Oto Ziraat Aletleri, Radyo ve Saat tamircileri esnaf odası genel kurulunda Başkan Hayri Özden ve ekibi güven tazeledi. SS. Küçük sanayi sitesi çok amaçlı düğün salonunda gerçelşen genel kurulda Divan Başkanlığını, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları birliği Başkanı Fehmi Erdem yaptı.

Kongre saygı duruşu ve istiklal marşının oknuması ile başladı. 323 üyesi bulunan Odanın faaliyet ve çalışma raporlarını Başkan Hayri Özden okudu.

BESOB Genel Sekreteri Hüseyin Savran'ın denetim kurulu ve tahmini bütçe okuması ardından raporlar müzakereye sunuldu ve yapılan uylamada tüm raporlar oy birliği ile ibra edildi. 1993 yılında Oda Başkanlığına seçiien ve gelinen noktada oda çalışmalarını her platformda başarı ile temsil eden Hayri Özden 7 dönem toplamda 29 yılı geride bıraktığı Oda hizmeti yanı sıra halen BESOB başkan vekili olarak görev yaptığını, 8. dönem için kendisi ve ekibini yeniden göreve getirilmesinden dolayı teşekkür etti.

Genel kurulda konuk olan Bandırma Belediye Başkan yardımcısı Ozan Onur ise söz aldığı genel kurula seslenerek, yaşanan pandemi sürecinde tüm esnaf camiası gibi yerel yönetim olarakta zor günler geçirdiklerini, bütçenin önemli bölümünün hijyen ve temizlik giderlerine ayrılmasının düşünülen birçok projeyi hayata geçirme olanakları kalmadığını söyledi.

Onur, Belediye yönetimi olarak birlik ve beraberlik içinde sivil toplum  kuruluşları ile diyoloğ halinde bir yönetim anlayışını benimsediklerinin, bundan sonra da bu anlayışın aynı şekilde devam edeceğini kaydetti.

Bandırma Oto Ziraat Aletleri, Radyo ve Saat tamircileri esnaf odası genel kurulunda daha sonra oylamaya geçilerek Hayri Özden Başkanlığında hazırlanan listede yer alan Sadettin Bilgin, Halit Türker, Veli Eroğlu, Murat Becene, Erdem Salın ve Vedat Akdeniz'den oluşan yönetim listesi 2022-2025 yılları için göreve getirildi.



Anahtar Kelimeler: Başkan Hayri Özden . dönem güven
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı