BAŞKAN FİLMİNİN FRAGMANI YAYINLANDI.

BAŞKAN FİLMİNİN FRAGMANI YAYINLANDI.

SİNEMA İZLEYİCİSİ KEYİFLİ BİR İZLENCELİK OLDUĞU İLE İLGİLİ İP UCU VEREN FRAGMANA TAM NOT VERDİ!

Yılın komedisi olarak iddiasını ortaya koyan ve seri film olarak yola çıkan Başkan filminin ilk teaser’ı da yayınlandı. İlk kısa fragmanı yayınlanan ve sinema izleyici tarafından çok beğenilen Başkan, dev oyuncu kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile dikkat çekiyor. Bol kahkahalı bir iki saat vaad eden Başkan, 5 Ocak 2024’ten itibaren beyazperdedeki yerini alacak

Başkan filminin keyifli bir seyirlik olması ile ilgili ipuçları veren fragmanı, sinema izleyicisinden de tam not almayı başardı. Fragmanda, Ovacık Belediye Başkanlığı için adaylıklarını ilan eden Fikri (Diren Polatoğulları) ve Zeynel (Necip memili), başkanlık yarışını kazanmak için afişlerini asıyorlar ve seçim konuşmaları yapmaya başlıyorlar. Yerel seçimlerde değiştirmek isteyen kasaba halkının yaşadıkları komedi dozu yüksek bir lisanla anlatılan filmde, başkanlığı kimin kazanacağının cevabı ise vizyona girdikten sonra anlaşılacak.

Oyunculuklarıyla kaliteli bir seyirlik olarak izleyicinin önüne çıkacak olan Diren Polatoğulları ve Necip Memili’nin yanı sıra filmde Büşra Pekin, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Bülent Çolak, Sinan Demirel ve Salih Kalyon’un başrollerini paylaştığı filmde ayrıca Muttalip Müjdeci ,Sadık Gürbüz, Gürberk Polat, Sercan Batık, Gözde Kaya, Nil Eray, Ataberk Tufan, Pamir Kurt, İbrahim Yıldırım, Fatih Yücebağ, Cavit Özer, Sevcan Aldatmaz ve Yunus Emre Orhan adlı yıldız oyuncular da yer alıyor. 

A Time Medya / Hale Algan ve Lale Algan’ın yapımcılığını üstlendiği Ulaş Bahadır’ın yazıp yönettiği ‘Başkan’ filmi,  Türk Sinema Tarihine adını altın harflerle yazdıracak. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı