Başkan Çağlar müdahale etti

Başkan Çağlar müdahale etti

``Avşa`da sıkıntı yaratacak olumsuzluklara fırsat vermeyiz``






Avşa`da sezonun başlaması ile birlikte gündeme gelen sorunlara müdahale eden Başkan Cevdet Çağlar özellikle Güvenlik meselesi ile gündeme gelen sıkıntıya kayıtsız kalmalarının sözkonusu olmadığı söyledi.

Başkan Cevdet Çağlar sezonda yaşanan yogunluk nedeni ile Zabıta hizmetlerine destek ve  limanda yaşanan kargaşaya çözüm amacı ile özel güvenlik desteği aldıklarını belirterek, Avşa`nın tatil ve dinlenme amaçlı nadide bir belde olarak huzursuzluğa sebep olacak hiçbir olumsuzluğa taviz vermeyeceklerini söyledi.
Başkan Çağlar gazetemizde çıkan haber üzerine arayarak toplumsal rahatsızlığa neden olacak hertürlü olumsuzluğa karşı oto kontrol sistemi yanı sıra kendisininde sık sık denetimlerini sürdürdüğünü belirterek özel güvenlik personelinin liman dışında sorumlu olmadığını, Burada da Av
şa`ya tatil için gelen insanların şık olmayan davranışlarla çekiştirilerek müşteri kapma yarışı içersinde verilen rahatsızlıkların ortadan kaldırılmasına yönelik çalışma yapıldığını söyledi.

Başkan Çağlar herşeye rağmen Avşa`ya tatil için gelen vatandaşın her türlü rahatsızlıkta doğrudan belediyeyi aramasını istedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false