BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN İŞÇİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN İŞÇİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları kapsamında Belediye Şantiyesinde işçilerle bir araya geldi.

Başkan Tolga Tosun, Belediye İşçilerine yaptığı konuşmada salgın nedeniyle bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramını anlamına ve önemine uygun bir şekilde meydanlarda coşkuyla kutlayamadıklarını belirterek: “Bu zor süreçte belediye çalışanlarının elini taşın altına koyarak çok özverili çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu nedenle tüm belediye ve kamu çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “İşçi ve Emekçi Bayramımız kutlu olsun. Gönül isterdi ki geçen senelerde olduğu gibi alanlarda kutlama yapmak halaylar çekmek, şarkılar söylemek. Ancak son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan Kovid19 salgını ile toplu etkinlikleri gerçekleştiremiyoruz. Yaklaşık bir yılı aşkın süredir birlikte çalışıyoruz. Üst yönetim olarak her zaman üretenden ve işçiden ve çalışandan yana bir tavrımız olduğunu anladığınız bildiğinizi düşünüyorum. Olabildiğince manevi olarak da sizlerin yanında yer alarak destek olmaya çalışıyoruz. Çalıştığınız ortamlara gelerek sizleri ziyaret ediyoruz. Toplu sözleşmelerimizde olabildiğince sizlerin isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu önümüzdeki dört yılda da aynı anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Kovid19 salgını ile Belediyelerimizin ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkarttı arkadaşlar. Şuan da Bandırmamızda ve diğer ilçelerde yapılan çalışmaların çoğu Belediyelerimizin üzerinde devam ediyor. Sağlık çalışanlarımız çok ön plana çıkıyor gerçekten hepsi bizim başımızın tacı çok önemliler olabildiğince biz kendilerini onore edip destek olmaya çalışıyoruz. Ama Belediye personelimizde bu süreçte elini taşın altına koyarak çok özverili çalışmalar gerçekleştiriyor. Ben huzurunuzda tüm belediye ve kamu çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu 1 Mayısımız böyle oldu ancak bu günlerin bir an önce geçip gideceğini ve tekrar alanlarda törenlerle coşkulu bir şekilde kutlayacağımızı düşünüyorum. Hepinizin 1 Mayısını en içten dileklerimle kutluyor sevgiler saygılar sunuyorum” dedi.

Başkan Tolga Tosun buradan Cumhuriyet Meydanındaki 1 Mayıs için düzenlenen çelenk sunma ve kutlama programına katıldı. Ayrıca programda Başkan Yardımcısı Ozan Onur, CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat, memur ve işçi sendikalarının başkan ve temsilcileri yer aldı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli