Başkan Sarı´dan açıklamalar

Başkan Sarı´dan açıklamalar

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin sarı: ?İsmail Ok´un seçimi kazanacağına inanıyorum?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, içinde bulunduğumuz zorlu kış koşullarında kırsal mahallelerin tüm yollarının açık olmasını sağladıklarını açıkladı.

1980´li yıllardan kalma makine parklarına ve kırsal mahallelerin yollarının yapım ve bakımının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne ait bulunmasına karşın Erdek Belediyesi olarak kırsal mahallelerin yolları konusunda büyük çaba harcadıklarını vurgulayan Sarı, ?Vatandaşlarımız, Balıkesir Büyükşehir´i zaten tanımıyor ve hizmeti bizden bekliyor. Biz de üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz? dedi.

/resimler/2019-1/10/0941471863565.jpg

                                   SOKAK HAYVANLARI

Erdek Belediyesi´nin, 2000 yılında sokak hayvanları için ilk barınağı kuran belediye olduğuna dikkati çeken Sarı, şöyle konuştu:

?2000 yılında, Erdek´teki sokak hayvanlarının sayısı sadece 186´ydı. Şimdi binleri buldu. Çünkü çevremizden gelen birçok kişi, hayvanlarını Erdek´e bırakıp gidiyor. Bu nedenle ilçemizde sokak hayvanlarının popülasyonu sürekli artıyor. Bu arada Erdek´teki HAYTAP temsilciliğinin çok iyi çalıştığını söylemek isterim. Özellikle Eva Otansev hanım, fahri olarak çok iyi ve büyük özveriyle çalışıyor. Ama şunu belirtmek isterim ki, sokak hayvanlarına sahip çıkma konusunda en duyarlı belediyeyiz. Örneğin geçtiğimiz günlerde gece saat 23.00 civarında, Düzler yakınında bir aracın köpeğe çarptığı haberini alınca hemen olay yerine giderek köpeği, barınağımızda tedavi altına aldık.?

/resimler/2019-1/10/0942278270380.jpg

          İSMAİL OK´UN SEÇİMİ KAZANACAĞINA İNANIYORUM

CHP ile İYİ Parti arasında yapılan seçim işbirliğini doğru bulduğunu vurgulayan Sarı, şunları söyledi:

?Partimizin Balıkesir milletvekili olan Ahmet Akın´ın, önce Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilip sonra geri çekilmesini onun adına şık bulmuyorum. Keşke bu geri çekilmeyi kabul etmeseydi. Ancak İYİ Parti Balıkesir milletvekili İsmail Ok´un, Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterilmesini de doğru buluyorum. Çünkü İsmail Ok, daha öncenin başarılı belediye başkanı Sabri Uğur´u devirerek göreve gelip başarılı bir belediye başkanlığı dönemi geçirdiği gibi iki dönem de başkan adayı olmuştu. Balıkesir´in kırsal mahallelerinde tanınan ve vatandaşlarda karşılığı olan bir politikacı. Bu nedenle İsmail Ok´un, partimizin de desteğiyle seçimi kazanacağına inanıyorum. CHP´lilerin, sandığa küsmesi ve oy kullanmamasını doğru bulmam. Oy vermeyenler, AKP´nin ekmeğine yağ sürerler.?

Sarı, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin yeni Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanına, Kyzikos ve Zeytinliada konularında bilgi verdiğini sözlerine ekledi.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Başkan Sarı açıklamalar
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı