BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN BANDIRMASPOR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN BANDIRMASPOR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Başkan Tosun;"Bandıramspor´a ek gelir sağlayacak imkanlar yaratacağız?

Bandırmaspor´lu futbolcular için ?moral kahvaltısı? düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya  Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırmaspor Başkanı Göksel Karlahan, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

/resimler/2019-8/29/1453588009628.jpg

Kahvaltının ardından konuşan Bandırmaspor Başkanı Göksel Karlahan, Bandırmaspor´un zor bir sezonu geride bıraktığı belirterek bu yıl önemli başarılara imza atmaya hazırlandıklarını söyledi. Kulüpte birlik ve beraberliğin önemine değine Karlahan: ?Bu uzun yolda daha çok zorluklar çekeceğiz. 2019-2020 sezonunu bu krizi biz sağlıklı yönetebilirsek inanıyorum ki, bu yılda şampiyon olursak sonraki sene Süper Lig yaparız. Alacak verecek hep oluyor biz bu güne kadar geçte olsa hep sözümüzde durmaya çalıştık. UÇK sorunumuz vardı. Sonuna geldik. UÇK sorununu inşallah bugün çözeriz. İnşallah Van deplasmanından puanlar alarak sezona iyi bir başlangıç yaparız? dedi.

/resimler/2019-8/29/1454251291769.jpg

BANDIRMASPOR´A EK GELİR SAĞLANACAK

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun kulübün yaşadığı maddi sorunları en iyi bilen kişilerden biri olduğunu belirterek, bu sezon gelecek olan başarıya inancının tam olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, şunları söyledi: ?Kurulmuş olan yeni yönetimin daha kurumsal şekilde hareket ederek 2019-2020 sezonunda başarıyı getireceğine inanıyorum. Biz belediye olarak elimizden gelen desteği verdik. UÇK problemini de hep birlikte masaya yatırıp Bandırmalı iş adamlarından bazıların da desteğini alarak inşallah çözeceğiz. Bir yandan başarılı olmamızı isteyen bir grup, diğer yandan başarısız olmamız için uğraşan gruplar da var. Çok ciddi bir mücadele veriyoruz. Bandırmaspor ailesinin içinde hep birlikte mücadele edeceğiz. Van deplasmanından puanlarla döndükten sonra ben Bandırmaspor ile ilgili olan tüm dedikoduların kesileceğine inanıyorum. Üzerimizde çok büyük sorumluk var. Her şeyden önce siz bizim evlatlarımızsınız Onur Göçmez arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi kırmadı ve Bandırmaspor´a sahip çıktı. Bandırma´nın kaynaklarını geliştireceğiz, Bandıramspor´a ek gelir sağlayacak imkânlar yaratacağız? dedi.

/resimler/2019-8/29/1454497229393.jpg



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli