Basın sözcülüğüne Mancılık getirildi

Basın sözcülüğüne Mancılık getirildi

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin basın sözcülüğü görevine Necdet Mancılık getirildi.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin basın sözcülüğü görevine Necdet Mancılık getirildi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul toplantısının ardından yönetim kurulu görev dağılımı gerçekleştirildi.

Kaan Bingül Başkanlığındaki yönetim kurulunda Ozan Ertuğrul ve Yasin Nuri Çakır 2. Başkan, Tufan Dalgıç Genel Sekreter, Hülya Akgün Sayman, Türker Yeşil, Aysel Beyaz ve Tarık Köse yönetim kurulu üyeliklerine seçildi. Cemiyetin bu yıl 4. Yaşını kutlayacağını belirten Genel Sekreter Tufan Dalgıç, cemiyetin kurumsallaşması adına çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

Dalgıç, bu kapsamda en önemli adımlardan birinin üye başvurularını değerlendirecek ?Balotaj Kurulu? oluşturulmasının gündemlerinde olduğunu söyledi. Ayrıca cemiyetin ilk basın sözcülüğü görevine de Yönetim Kurulu kararıyla gazeteci Necdet Mancılık´ın getirildiğini açıkladı. Basın Sözcüsü sorumluluğunun kendisine verilmesi nedeniyle teşekkür eden Mancılık, cemiyet olarak ayrıştırıcı değil birleştirici olacaklarının altını çizdi. Mancılık, ?Mesleki sorunlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz. Ayrıca halkın haber alma, gerçekleri öğrenme ve bilgilenme hakkının savunucusu olmayı sürdürürken, meslektaşlarımızın haklarının savunucusu olacağız? dedi.

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli