?Başın soğulsun Türkiyem?

?Başın soğulsun Türkiyem?

PETROL İŞ ten, HAİN SALDIRILARA TEPKİ

Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan yaptığı yazılı açıklamada Ankara ve Diyarbakır´daki terör saldırılarını kınadı.

Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, 17 Şubat 2016 tarihinde, Ankara´da Genelkurmay ve kuvvet komutanlıklarının bulunduğu bölgede, askeri personeli taşıyan servislere, yönelik olarak yapılan terör saldırını kınadıklarını söyledi.

/resimler/2016-2/18/2258564407761.gif

-Hainler biran önce yakalanıp hesap vermelidir

17 Şubat 2016 Saat 18:31 de İnönü Bulvarı üzerinde bulunan kavşakta meydana gelen saldırıda, 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 61 kişinin de yaralandığını anımsatan Kayan ? ?İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın!? diyen bir ecdadın torunları olarak; insanlıktan nasibini almamış hainlerin menfur saldırısını şiddetle kınıyor, vefat eden masum insanlara Allah´tan rahmet, yakınlarına büyük sabırlar diliyoruz. Ayrıca yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz? dedi. Kayan devamında şunları söyledi ?Bugün, çok önemli bir coğrafyada bulunan ülkemizin, dışarıda ve içeride olası düşmanlarının elini boşa çıkartacak en kıymetli hareket tarzı budur. Bugün, hiçbir siyasi görüş, etnik, mezhebi veya coğrafi ayrılık, teröre ve teröriste karşı ortak ses vermeyi engelleyemez, engellememelidir. Bugün, beraberce aynı şeyleri söyleyip, terörü lanetleyemeyenler, hem tarih önünde hem de kamu vicdanında yargılanacaklardır. Bu terör faillerinin, karanlık planlayıcı ve işbirlikçileri ile birlikte, bir an önce yakalanmaları ve adalet önünde hesap vermeleri öncelikli beklentimizdir?

 



Anahtar Kelimeler: Başın soğulsun Türkiyem
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı