Basın mensupları terörü lanetledi

Basın mensupları terörü lanetledi

"ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ.ŞEHİT AİLELERİNE SABIR DİLİYORUZ"

Basın mensupları yaşanan terör saldırılarına isyan etti. Son günlerde ülkemizi etkisi altına alan hain pusular sonrasında gelen şehit haberleri, Balıkesir basın mensuplarını da derinden üzdü. Her hafta halı saha da spor yapmak için toplanan Basın mensupları bu kez hep bir ağızdan teröre lanet okudu.

/resimler/2015-9/10/1500535812426.jpg

"ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ"

HakkariDağlıca´da ki bombalı hain saldırıda 16 askerimizin şehit olması, Iğdır´daki saldırı da ise 13 polisimizin şehit edilmesi sonrasında tüm Türkiye´de olduğu gibi Balıkesir´de sokaklara döküldü. Balıkesir şehitlerine ağlıyor ve sokaklara çıkarak teröre tepki yürüyüşü düzenliyor. Basın mensupları da her hafta yaptıkları Halı Saha maçında bu kez sahaya siyah bant takarak çıktı. Balıkesir´de bulunan çeşitli basın kuruluşlarında çalışan gazeteciler oynayacakları halı saha maçı öncesinde son günlerde PKK terör örgütünün düzenlediği bombalı saldırılara tepki çekmek için "ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ" yazısı bulunan pankart açtı.

/resimler/2015-9/10/1501424563403.jpg

MEHMETÇİKLERİMİZİN YANINDAYIZ

Balıkesir´de bulunan tüm basın mensupları adına "Yaşanan Terör olaylarını Lanetliyor, Şehitlerimize Allah´ta rahmet diliyoruz "yazısı bulunan pankart açan basın mensupları ülkemizin dağlarında güvenliğimiz için canını hiçe sayan tüm Mehmetçiklerimizin yanında olduğunu gösterdi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü´nün halı sahasında gerçekleşen "Terörü Lanetliyoruz" etkinliğine Balıkesir´de çeşitli kuruluşlarda çalışan basın mensupları katıldı.

/resimler/2015-9/10/1501560188717.jpg

ŞEHİT AİLELERİNE SABIR DİLİYORUZ

Halı saha maçı öncesinde konuşan Basın mensupları" Geçtiğimiz günlerde yapılan hain saldırılarda asker ve polislerimizi şehit verdik. Yine ocaklara ateş düştü, yine çocuklar yetim kaldı. Dağlıca´da yitirdiğimiz şehidimiz, canımız Deniz Göçkün için ise yüreğimizden bir parça koparcasına üzüldük ve derinden yaralandık. Meydana gelen terör olayları, devletini, milletini, vatanını ve bayrağını seven her Türk vatandaşının canından can kopartmıştır. Türkiye Cumhuriyetini korumak uğruna hayatlarını hiçe sayıp şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah´tan rahmet kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz? şeklinde konuştular.



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false