Başhekim Şenveli’den doktorlara tehdit

Başhekim Şenveli’den doktorlara tehdit

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli: “Bu odayı terk etmezseniz hakkınızda yasal işlem yapacağım”

Bandırma Onyedi Eylül Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Muzaffer Şenveli, hastanede iş bırakma eylemine katılan doktorları tehdit etti.

Doktorların dinlenme odasına gelen Şenveli, doktorlardan, görevlerinin başına dönmesini istedi. Doktorlar, Şenveli’ye, “Burası bizim dinlenme yerimiz. Buraya girerek bize bu şekilde hitap etmeye hakkınız yok. Burası sizin tapulu malınız değil. Bizim dinlenme odamıza girdiyseniz kapıyı kapatamazsınız, açık tutacaksınız” dediler.

Doktorların dinlenme odasına hastanenin güvenlik görevlileriyle birlikte gelen Şenveli, görevlerinin başına dönmedikleri takdirde haklarında yasal işlem yapacağını söyleyince doktorlar, “Odamızdan dışarı çıkmıyoruz. Yasal haklarınızı kullanmakta serbestsiniz” yanıtını verdiler.

Bir eğitim ve araştırma hastanesinin başında profesör veya en azından bir doçentin bulunması teamüller gereğiyken doktor öğretim üyesi Muzaffer Şenveli’nin, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başına getirilmesi eleştirilere yol açmıştı.



Ayse
15.03.2022 01:06:32
Helal olsun muzaffer beye

Okan Gürler
15.03.2022 10:20:29
Gerçekten eğitim ve araştırma hastanesi nin başhekimi neden bir profesör değil anlayamıyorum. Sıradan bir doktoru başhekim yapmışlar. Bence tamamen siyasi.

Dilaver adalı
15.03.2022 16:54:28
Başhekimin doktora hitap şekli,hemşirenin doktora hesap sorması.İyice şaşırdılar iyice.Yazık.

Anahtar Kelimeler: Başhekim Şenveli’ doktorlara tehdit
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı