Başbakan`ın Balıkesir programı belli oldu

Başbakan`ın Balıkesir programı belli oldu

Yarın Balıkesir`de olacak Başbakan Bigadiç, Edremit ve Bandırma`da açılışlar yapacak, özel ziyaretlerde bulunacak.



Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN`ın 2 günlük Balıkesir programı açıklandı.



Buna göre il merkezi, Bigadiç, Edremit ve Bandırma da düzenlenecek toplu açılış törenlerine katılarak halka hitap edecek.


Başbakan ERDOĞAN, 02 Mart 2013 Cumartesi günü Balıkesir İl Merkezinde saat 13.00'te Atatürk Stadyumu yanında düzenlenecek toplu açılış töreninde yapılan kamu yatırımlarını hizmete açacak.

Burada Balıkesir Halkına hitap edecek olan Başbakan Bigadiç te düzenlenen toplu açılış törenine katılacak ve aynı gün akşam Balıkesir`de konaklayacak.

Akşam Balıkesir Gala Yaşam merkezinde teşkilat çevresi ile yemeğe katılacak Başbakan Geceyi Balıkesir Pamukçu Asya termal tesislerinde geçirecek.

Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN, 03 Mart 2013 Pazar günü saat 10.30'da Asya Termal Otelde Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile kahvaltıda birlikte yapacak.

Başbakan`ın Asya Termal`de toplum liderleri ile yapacağı sabah kahvaltısında Bölge Ticaret ve Sanayi odaları, Ticaret ve Borsa başkanları, Tarımsal birlik ve Ziraat odaları başkanları, iş adamları dernekleri başkanları, profosyonel Spor kulübü başkanları hazır bulunacak.


Balıkesir'den Edremit İlçesine hareket edecek olan Başbakan, burada düzenlenen toplu açılış töreni ve halka hitabının ardından Bandırma gelecek.

Bandırma da saat 15.30'da Cumhuriyet Meydanında görsel vizyon üzerinden yapılacak Toplu Açılış Töreninde Eti maden Boraks fabrikaları bünyesinde Sodyum Bor Hidrür tesisi,Sunullah Camii,  Ordu caddesinde bulunan  Perama Otel, Erdek Neyyire- Sıtkı devlet hastanesi, Erdek Kapalı spor salonu`nun açılışı yapılıp, Bandırma'lılara hitap edecek.

Bandırma Gübre Fabrikaları Anonim Şirketini ziyaret edecek olan Başbakan saat 17:00'de BAGFAŞ Yeni Kimyevi Gübre Fabrikaları Kompleksinin temelini atacak.

Başbakan`ın Erdek`te 2 özel ziyareti olacak. Bunlardan ilkki hafta başında vefat eden kız kardeşinin kayınpederi Mehmet İlgen`in vefatı dolayısı ile İlgen ailesine başsağlığı dileği ve Hamamlı köyünde yayaşan Ümmüye Gürbüz`ü ziyaret edecek.



Ümmüye Gürbüz televizyon proğramı ardından AKP ye kayıt olması ile şansı dahada açıldı. Önce Kaymakam nezdinde başlayan ziyaret ve destekler, parti katında sürerken önceki günde kendisini Balıkesir valisi ziyaret ederek Başbakan`ın ziyareti hakkında bilgi verdi.


02 MART 2013 CUMARTESİ
11.00 Ankara'dan Balıkesir'e Hareket 
13.00
Balıkesir Toplu Açılış Töreni ve Halka Hitap

YER: Şehir Stadı Yanı

BALIKESİR'DEN BİGADİÇ'E HAREKET

15.30 Bigadiç Toplu Açılış Töreni ve Halka Hitap

YER: Şehir Meydanı

BİGADİÇ'TEN BALIKESİR'E HAREKET

18.30 Teşkilatla Yemek

YER:  GALA Yaşam Merkezi

Toplam 43 yatırımı hizmete açacak





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı