Barış Manço'da sıra dışı sergi

Barış Manço

Sanatçı Şennur Kahraman'dan kainatın sembolizeleriyle öze yolculuğa devam

Bandırmalı sanatçı Şennur Kahraman 5 yıldır üzerinde çalıştığı Mandala Sanatını Barış Manço Kültür Merkezi, Melih Çınar sergi salonunda begeniye sundu.

Genç sanatçı Şennur Kahraman'ın 55 dolayındaki Mandala eseri 6-9 Kasımda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Kurumsal hayatta çalışırken mandala ve nefes ile tanıştıktan sonra kurumsal çizgiden ayrılıp konusunda eğitim vermeye başlayan sanatçı Şenner Kahraman Bandırmada An Çemberi Atölyede Mandala ve Nefes çalışmalarını kursiyerleri ile birlikte devam ediyor.

Kahraman, Mandala eğitimlerini farklı seviyelerdeki kişisel gelişim ve teknik olarak gruplarla gerçekleştiriyor. Sanatçı Şennur Kahraman aynı zamanda bire bir seans randevuları da talep edilebiliyor.

Sanatçı Şennur Kahraman ilk kişisel sergisi ile sanatseverlerin karşısına çıktığı 55 eser büyük ilgi gördü, çalışmalarının sanat sever toplum üzerinde karşılık bulması bundan sonra geerçekleştireceği yeni yapıtlar için büyük moral oldu.

Öğrencilerinin de katılımıyla toplamda 55 e yakın eser ile çok farklı bir sergi gerçekleştiren Kahraman Mandala sanatıyla tanışmak ve bu felsefeyle hayatına yenilik katmak isteyenler için An Çemberi Atölye Sunullah Mah. 933. Sk 22/A adresinde kendisi ile temas kurmalarını istedi.



Anahtar Kelimeler: Barış Manço' sergi
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı