Banvit´ten ziyaretler

Banvit´ten ziyaretler

BANVİT YÖNETİMİ RESMİ KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi´nde yoğun mesai harcayan Banvit´te, Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kazım Güvenç, 6´ıncı Ana Jet Üs Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan´ı makamlarında ziyaret etti.

/resimler/2018-10/20/1701354161592.jpg

Bu sezon kadrosunda yapılanmaya giden ve Avrupa´da yoluna kayıpsız devam eden Banvit´te Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kazım Güvenç, 6´ıncı Ana Jet Üs Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan´ı makamlarında ziyaret etti.

/resimler/2018-10/20/1657576813671.jpg

Turuncu ? Yeşilli takımın yöneticileri ilk olarak 6´ıncı Ana Jet Üs Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp´i ziyaret etti. Görüşmede takım hakkında bilgiler verilirken, Selahattin Akalp, göreve geldiğinden itibaren Banvit Basketbol Takımının maçlarını yakından takip ettiğini belirtti. Akalp, ?´Banvit gibi bir takımın Bandırma´da olması burada yaşayan halk için çok büyük şans. Aileler, çocuklar, gençler hafta içi ve hafta sonu Kara Ali Acar Spor Salonu´nda kaliteli vakit geçirme imkanı buluyorlar. Pırıl pırıl gençleri tribünde görüyoruz. Çok güzel bir ortam var. Yeni sezon kombinemiz de geldi. Anadolu Efes maçıyla beraber bizler de yeni sezonu açacağız. Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Özkan Başkanın nezdinde Banvit Basketbol Takımımıza başarılar diliyorum´´ diye konuştu.

Başkan Özkan Kılıç desteklerinden dolayı Selahattin Akalp´e teşekkür ederken, ?´25 yıldır Banvit Basketbol Takımının başkanı olarak görev yapıyorum. Her zaman 6´ncı Ana Jet Üs Komutanlığıyla iyi ilişkilerde olduk. Zaman zaman askerlerimiz maçlara geliyor. Hem onların sosyalleşmesi hem de salonumuzun dolması bizleri çok mutlu ediyor. Bu sezon yepyeni bir takım kurduk. Altyapımızdan yetişen oyuncularımızdan kurulu bir takım oluşturduk. Herkesin cesaret edemeyeceği bir adım attık. Zor ve meşakkatli bir yola çıktık bunun farkındayız ama Türk çocuklarının gelişimi için bu yola çıkmak bizim görevimiz´´ ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Başkan Özkan Kılıç, günün anısına Selahattin Akalp´e arkasında isminin yazılığı olduğu 10 numaralı Banvit Basketbol Takımı forması hediye etti.

/resimler/2018-10/20/1700593072132.jpg

MUTLU ASLAN: BANDIRMA´DA OKUL TAKIMLARINDA TÜRKİYE ÇAPINDA BAŞARI ELDE ETMEK BİZLER İÇİN BÜYÜK GURUR

Banvitli yöneticiler daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan´ı ziyaret etti. Mutlu Aslan, Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç´in ziyaretlerinden çok mutlu olduğunu dile getirirken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullar ve Banvit Basketbol Kulübü´nün işbirliği içinde olması Türkiye çapında derecelerin gelmesinde çok etkili olduğunu dile getirdi. Aslan, ?´Bandırma gibi bir ilçenin başarılar elde edip adının duyurulmasında Banvit Basketbol Takımımızın başarıları çok önemli. Türkiye´nin her yerinden çocuklarımız buraya gelerek hem eğitimlerine devam ediyor hem de spor hayatlarına ilk adımı atıyorlar. Bu çerçevede bizler de üzerimize düşen sorumluluğu alıp, kulübümüze de her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz´´ diye konuştu.

/resimler/2018-10/20/1702370725145.jpg

Başkan Özkan Kılıç da İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan´a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, ?´Banvit Basketbol Takımımızın maçlarında öğrenci kardeşlerimizi aileleriyle birlikte ağırlıyoruz. Spor kültürünü oluşturmak açısından buna çok önem veriyoruz. Kurulduğumuz günden beri 10binlerce çocuğumuzu basketbolla tanıştırdık. Bir kaçına buraya oynama fırsatını verdik. Bundan da ayrıca gurur duyuyoruz´´ ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Başkan Özkan Kılıç, günün anısına Mutlu Aslan´a arkasında isminin yazılığı olduğu 10 numaralı Banvit Basketbol Takımı forması hediye etti.

/resimler/2018-10/20/1703379476514.jpg

MAHİR MAVİ: BANVİT BASKETBOL TAKIMI SAYESİNDE BANDIRMA´DA SOSYALLEŞMEK ÇOK DAHA KOLAY

Banvit Yönetiminin son ziyareti, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi oldu. Uzun yıllar küçük ilçelerde görev yaptığını belirten Mahir Mavi, Bandırma´ya geldiğinde çok fazla sosyal imkana sahip olduğunu belirtirken, Banvit Basketbol Takımının burada olması da çok önemli ifadelerini kullandı. Mahir Mavi ziyaretlerinden dolayı Başkan Özkan Kılıç´a teşekkür ederken, "Banvit´in maçlarına gelmeyi çok istiyorum. Görevimizden fırsat buldukça maçlara gelip şehrimizin takımına destek olmak istiyorum´´ diye konuştu. Başkan Özkan Kılıç da Mahir Mavi´ye Bandırma´daki görevinde başarılar dilerken, ziyaret sonunda arkasında isminin yazılı olduğu 10 numaralı Banvit Basketbol Takımının formasını İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi´ye hediye etti.

/resimler/2018-10/20/1704140727089.jpg



Anahtar Kelimeler: Banvit ziyaretler
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı