BANVİT´TE OCAK AYININ EN İYİ BASKETİ TONY TAYLOR´IN

BANVİT´TE OCAK AYININ EN İYİ BASKETİ  TONY TAYLOR´IN

TURUNCU - YEŞİLLİ TARAFTARLAR BANVİT BK SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN VERDİKLERİ OYLARLA OCAK AYININ EN İYİ BASKETİNİ SEÇTİ

Ligde ve Avrupa´da yoluna emin adımlarla devam eden Banvit, sosyal medya hesaplarından yaptığı oylama sonucunda ?Ocak Ayının En İyi Basketi´ni seçti. Basketbolseverlerin favorisi %58 ile Fenerbahçe karşısında maçı kazandıran basketi kaydeden Tony Taylor oldu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi´nde çıktığı son 13 maçın 11´ini kazanan Banvit, resmi sosyal medya hesaplarında düzenlediği oylamada ?Ocak Ayının En İyi Basketi´ni seçti.

Banvit Basketbol Kulübü resmi instagram hesabı üzerinden yapılan oylamada Fenerbahçe karşısında maçı kazandıran basketi atan Tony Taylor´la, FIBA Şampiyonlar Ligi´nde Rosa Radom maçında harika bir smaca imza atan Gasper Vidmar yarıştı. Yaklaşık 3 bin basketbolseverin katıldığı ankette oyların %58´ini alan Tony Taylor´ın Fenerbahçe karşısında maç kazandıran basketi ?Ocak Ayının En İyi Basketi´ seçildi.

OY VERDİ İMZALI FORMA KAZANDI
Tony Taylor´a oy verenler arasında yapılan kura çekiminde Uğur Koç isimli taraftar Banvit Basketbol Takımı oyuncularının imzalamış olduğu formayı kazandı.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli