Banvitspor´dan barbekü partisi

Banvitspor´dan barbekü partisi

Sportif Direktör Turgay Çataloluk: ?Play-off için elimizden geleni yapacağız?

 

Banvitspor Kulübü, A takımı, Bandırma Kırmızı ve altyapı oyuncuları için barbekü partisi verdi. Bandırma-Erdek karayolu üzerinde, Düzler bölgesindeki yelken kulübü tesislerinde gerçekleşen partiye Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık da katıldı.

Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener ve Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç´ın da hazır bulunduğu mangal partisinde Banvitspor´un kalan üç maçıyla ilgili bir açıklama yapan Banvit Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, şunları söyledi:

?Ligin son üç haftasına giriyoruz. Birkaç haftadır iyi oynamıyoruz. Son haftalarda hiç tahmin etmediğimiz yenilgiler aldık. Birçok takım, play-off için yarışıyor. Bu takımlar, play-off çizgisinin altında veya üstünde. Mutlaka maç kazanmamız gerekiyor. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Pınar Karşıyaka maçı hem bizim, hem de rakibimiz açısından büyük önem taşıyor. Maça çok iyi hazırlandık. Sakat veya oynayamayacak durumda oyuncumuz yok. Play-off için elimizden geleni yapacağız.? Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Banvitspor barbekü partisi
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli