Banvitspor antrenörü Yalçın Küçüközkan:

Banvitspor antrenörü Yalçın Küçüközkan:

‘'Başlangıçta savunmada çok zayıf kaldık. İlk yarıda 41 sayı yemek bize yakışmadı açıkçası''





Banvitspor antrenörü Yalçın Küçüközkan:

‘'Başlangıçta savunmada çok zayıf kaldık. İlk yarıda 41 sayı
yemek bize yakışmadı açıkçası''





Beko Basketbol Ligi'nin 18. Haftasında kendi evinde Erdemir'i 92.68 gibi farklı bir skorla geçen Banvitspor antrenörü Yalçın Küçüközkan, yaptığı değerlendirmede sert basketbolle, maçı lehlerine çevirdiklerine dikkati çekerek şunları dile getirdi:

‘'Başlangıçta savunmada çok zayıf kaldık. İlk yarıda 41 sayı yemek bize yakışmadı açıkçası, soyunma odasında daha sertleşmemiz gerektiğini oyuncularıma söyledim.

Burası bizim evimizdi,  burada sert basketbol oynayıp, rakibi rahat oynatmamamız gerektiğini kendilerine ilettim. Üçüncü periyottan sonra daha sertleştiklerini ve farklı bir savunma yaptıklarına işaret eden  Yalçın Küçüközkan, Biz böyle baskı uyguladığımız hem ligde hem de Avrupa maçlarında  kendi evimizde oynadığımız maçlarda, kazanacak noktaya gelebiliyoruz. Erkan Veyseloğlu'nun  Erdemir'in guardı Gerrod Dewayne Henderson'a iyi baskı yapması bence maçı getiren kilit noktalardan bir tanesi idi. Bu arada Erol Can Çinko'nun da bu maçta iyi performans göstermesi bizleri çok sevindirdi. Zaman zaman sonuca yönelik oynasak ta gençleri de kullanmamız gerektiğini düşünüyor ve süre veriyoruz. Onlarında iyi performansları bize umut veriyor.

Şimdi önümüzdeki Çarşamba günü Uleb Avrupa kupası'nda Karadağ ekibi Buducnost maçı için  biraz daha konsantrasyonumuzu oraya alıp, orada kazanıp  grubu lider bitirmek amacındayız. İnşallah bu amacımıza ulaşırız. ‘'













Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false