BANVİT´İN GENÇLERİ TED ANKARA KOLEJLİLER´İ KONUK EDİYOR

BANVİT´İN GENÇLERİ  TED ANKARA KOLEJLİLER´İ KONUK EDİYOR

11 ŞUBAT PAZAR, SAAT 16.00 BANVİT BK ? TED ANKARA KOLEJLİLER BANVİT KARA ALİ ACAR SPOR SALONU

Bu sezon Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından hayata geçirilen Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 3. hafta maçında Banvit, 11 Şubat Pazar 16.00´da Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda TED Ankara Kolejliler´i konuk edecek.

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 3. hafta maçında Banvit Gençler Ligi Takımı, 11 Şubat Pazar 16.00´da Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda TED Ankara Kolejliler´i konuk edecek. Mücadeleyi Kerem Baki, Baran Avşar ve Uğur Akyıldız hakem üçlüsü yönetecek. Liderlik yolundaki bu maçta Banvit´in gençleri Bandırma halkının desteğini bekliyor.

Turuncu ? Yeşilliler ilk grup aşamasında 18 hafta sonunda 17 galibiyet alarak A ve B Grubu´nda en çok galibiyet alan takım olmayı başardı ve adını final grubuna yazdırdı. Banvit´in gençleri final grubunda şu ana kadar çıktığı iki maçta bir galibiyet, bir mağlubiyet aldı.

 İlk gruplarda aldıkları galibiyet ve mağlubiyetleri final grubuna taşıyacak olan takımlar normal sezonda aynı grupta yer aldıkları takımlar ile final grubunda karşılaşmayacaklar. Final grubunda birbirleri ile oynayacakları deplasmanlı çift ayak 10 maçın sonunda ilk 8´e kalan takımlar Play-off´a yükselecek. İki maç üzerinden oynanacak play-off serileri sonrasında, rakiplerine sayı üstünlüğü sağlayarak son dörde kalan alan ekipler, BGL Dörtlü Finali´ne kalma hakkını elde edecek.

Basketbol Gençler Ligi´nde Final Grubu´nda oynanacak olan 3. hafta karşılaşmaları şu şekilde;

09 Şubat 2018, Cuma

16.00

Tofaş - Bahçeşehir Koleji

Tofaş Spor Salonu  

 

 

 

10 Şubat 2018, Cumartesi

14.00

Anadolu Efes ? Muratbey Uşak

AhmetCömertSporSalonu

14.00

Fenerbahçe Doğuş ? Gelişim Koleji

Metro Enerji Salonu

16.00

Banvit BK - TED Ankara Kolejliler Galatasaray

BanvitKaraAliAcarSS

17.30

Pınar Karşıyaka ? İstanbul BBSK

Selçuk Yaşar Tesisleri



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu