Banvit bu akşam Eurocup için oynuyor

Banvit bu akşam Eurocup için oynuyor

Eurocup'ta 2.tura yükselen Banvit, 2.turdaki ilk maçında Slovenya'nın KRKA Novo Mesto takımıyla karşılaşıyor.




İki numaralı organizasyon olan Eurocup'ta 2.tura yükselen Banvit, 2.turdaki ilk maçında Slovenya'nın KRKA Novo Mesto takımıyla karşılaşacak. Bandırma'da oynanacak karşılaşma 19.00′da başlayacak ve Kanal 24′ten canlı olarak yayınlanacak.

Lige olduğu gibi Avrupa'ya da iyi başlayamayan Banvit, Fraport Skyliners – Lokomotiv Kuban ve Gran Canaria grubunda son bölümü iyi oynayıp 6 galibiyet – 4 mağlubiyet ile bir üst tura yükselmeyi başarmıştı.

KRKA Novo Mesto, geçtiğimiz sezon Karşıyaka ile birlikte EuroChallenge'da mücadele etmiş ve sezonu şampiyonlukla kapatmıştı. İlk turda 4 galibiyet alarak Eurocup oynadıkları sezonda bir üst tura çıkma başarı gösteren Slovenya ekibine dikkat etmek gerekiyor. Kalbimiz Banvit'le, 2.turda da açık olsun yolları

ULEB Eurocup'taki tek temsilcimiz olan Banvit'in, Top-16 grubunda Krka Novo Mesto'yu ağırlayacağı ilk maçı Kanal 24 televizyonundan naklen yayınlanacak. Banvit, yarın (Salı günü) Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak olan zorlu mücadelede galip gelerek grubuna iyi bir başlangıç yapmak istiyor.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı