Banvit Basketbol Kulübü Menajeri Turgay Çataloluk açıklaması

Banvit Basketbol Kulübü Menajeri Turgay Çataloluk açıklaması

‘' Bundan sonra her maç bizim için çok önemli kaybetmeyi düşünmüyoruz''






Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit'in menajeri Turgay Çataloluk, yarın kendi sahalarında oynayacakları Türk Telekom maçı ile ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bundan sonra her maçın kendileri için önemine dikkati çeken Çataloluk şunları keydetti:

‘' Kaybetmeyi düşünmüyoruz. Her maçımızı kazanmaya çıkacağız.  Her maçımızı kazanarak da ligi bitirebileceğimiz en yüksek yere ulaşmak istiyoruz.  Ancak böylelikle bir play-off avantajı sağlayabiliriz kendimize  Telekom ekibi de tekrar formunu bulan ,sakatları iyileşen ,bir ekip onlarda play-off'u hedefliyorlar.  Kolay bir maç olacağını düşünmüyorum.  İyi oynayarak kazanmak istiyoruz. ‘'dedi

Yarın Kara Ali Acar'da oynayacakları maç öncesi bu sabah Liman AV'de Ali Öztaylan'ın işletmeciliğini yaptığı ‘'Cam Kenarı' isimli salonda kahvaltı yapan Teknik kadro ve oyuncular maç saatini beklemeye başlarken. Genel menajer Turgay Çataloluk, Bandırmalı işletme sahiplerinden gördükleri yakın ilgi için memnuniyetlerini belirtirken şöyle konuştu:

‘' Takımımız için böyle bir organizasyonu yapan müessese sahibi Ali Öztaylan'a  ve işletme müdürü  Altuğ Karadağlı'ya  çok teşekkür ederiz.  Takımımızın halkla daha iç içe olması zaman geçirmesi  bizim için de güzel bir duygu. ‘

Banvitspor Basketbol Kulübü adına Turgay Çataloluk müessese sahibi Ali Öztaylan'a imzalı bir forma ile şilt takdim etti.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli