Banvit Antalya`nın işini evinde bitirdi. 79-84

Banvit Antalya`nın işini evinde bitirdi. 79-84

Banvit`te içerde, Dışarda boş yok.





Beko Basketbol Ligi'nin 22.Haftasında Antalya Atatürk Spor Salonu'nda maçın başında 2-1′den sonra öne geçmesinin ardından hiç  ardına bakmayan Banvit Antalya BŞB'yi 79-84 yenerken ligdeki 17.galibiyetini alarak yerini korudu. Antalya BŞB ise hafta içinde küme düşme konusunda Olin Edirne mağlubiyetinden sonra bir darbe de evinde Banvit'ten almış oldu.

Maçın başında takımın tüm parçalarından skor bularak farkı çift hanelere kadar çıkaran Banvit'e yabancılarıyla cevap vermeye çalışan ev sahibi ekip oyuna tutundu ve farkı azaltsa da ilk çeyrek 18-21 Banvit'in üstünlüğüyle geçildi.

İkinci çeyrek temposu ‘az ama karşılıklı' basketlerle geçilirken Kalin Lucas Banvit'te sorumluluk alıp takımını bir adım önde tutmaya gayret etti ve bu çabaları sonuçsuz kalmayarak ilk yarı bittiğinde skor tabelasında 33-38 Banvit üstünlüğü yazıyordu.

Üçüncü çeyreğin ilk bölümü çember dövme şeklinde geçildikten sonra Serkan Erdoğan'ın üçlüklerinin başını çektiği skor katkısıyla Banvit farkı tekrar çift hanelere çekti. Bandırma ekibi tam maçı koparıyor denilen dakikalarda o bölüme kadar önceki maçlara nazaran silik performans sergileyen Fisher'ın 13 sayısı Antalya temsilcisini tekrar maça tutundurdu ve son periyoda 54-60 Banvit önde girdi.

Son çeyrekte Kalin Lucas'la skora giden Banvit rakibine hiç şans tanımadı ve maç boyu bir adım önde kalırken mücadele 79-84 Banvit'in üstünlüğüyle sonuçlandı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı