Banvit ABD`de oyuncu izledi

Banvit ABD`de oyuncu izledi

Banvit Basketbol Kulübü antrenörlerinden Ahmet Gürgen, 29 Mart tarihinde gittiği ABD seyahatinden döndü.






Banvit Basketbol Kulübü
antrenörlerinden Ahmet Gürgen, 29 Mart tarihinde gittiği ABD seyahatinden döndü. ABD'nin New Orleans şehrine giden ve burada Kentucky takımının şampiyonluğuyla tamamlanan NCAA Final-Four organizasyonunu seyreden Ahmet Gürgen, daha sonra da Portsmouth Invitational Tournament'ı izleme fırsatı bulmuştu.


10 Nisan tarihine kadar bulunduğu New Orleans'ta New Orleans Hornets takımının kendi evinde Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves ve Los Angeles Lakers takımlarıyla oynadığı NBA normal sezon maçlarını yerinde takip etme şansını bulan Gürgen, 10 Nisan tarihinde Virginia'ya geçti. Gürgen burada Kolej kariyerlerinden profesyonelliğe adım atacak oyuncu adaylarının katıldığı çok önemli bir turnuva olan Portsmouth Invitational Tournament organizasyonunu izledi ve geçtiğimiz gün Türkiye'ye döndü.

Ahmet Gürgen seyahati ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Öncelikle Kulübüm Banvit'e bana bu fırsatı sağladıkları için teşekkür etmem gerekiyor. İnsana yatırımı herşeyden önde gören Banvit gibi kulüplerin artması basketbolumuzun gelişimi için de çok önemli diye düşünüyorum. Seyahatimle ilgili olarak ise çok faydalı geçtiğini söylemeliyim. Özellikle NCAA Final-Four'u ve daha sonra katıldığım Portsmouth IT sayesinde pek çok genç ve yetenekli oyuncuyu yakından görme fırsatı buldum. Bunun yanında organizasyon anlamında gördüklerimin de benim için çok önemli kazanımlar olduğunu söyleyebilirim ” dedi.

Banvit BK Genel Menajeri Turgay Çataloluk ise; Banvit Kulübü olarak her zaman elimizden geldiğince antrenörlerimize kendilerini geliştirme fırsatları yaratmaktan mutluluk duyuyoruz. Ahmet Gürgen de, şu an kulübümüzde faal görevi olmasa da bünyemizdeki değerli antrenörlerimizden biri. Bandırma Kırmızı'daki görevinden ayrılınca kendisi ile birlikte böyle bir plan yaptık. Yönetimimiz de onay verince antrenörümüzü NCAA finalleri ve Portsmouth'u izlemek üzere ABD'ye gönderdik. Bu seyahatin hem kendisi hem de Kulübümüz için faydalı olduğunu düşünüyorum.” dedi.


Ahmet Gürgen'in bundan sonraki programı Sırbistan olacak. Gürgen, Haziran ayında Sırbistan'da yapılacak olan genç takımlar finallerinde genç ve yetenekli oyuncuları yakından izlemek için Sırbistan'a gidecek.







Hasan CEYLAN
19.04.2012 08:16:43
Sevgili Ahmet Hocamızın BANVİT SPOR un ALT YAPISI na kattıklarından BANDIRMASPOR umuzda faydalansa nasıl yaptılar nasıl olduda 2 takımla 1. Basketbol Liginde mücadele ediyorlar. Bir panel hazırlanıp BANDIRMASPOR un Değerli Yöneticilerine bu işin nasıl olacağını anlatsalar. SPORUN DİLİ BİRDİR BASKETBOL da AYNI FUTBOL da Herşey çalışmakla ve programla olur. ALT YAPIYA GEREKEN ÖNEMİ VERİN....

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı