BANVİT FRANSA DEPLASMANINDA

BANVİT FRANSA DEPLASMANINDA

05 ARALIK SALI, SAAT 22.30 SIG STRASBOURG - BANVİT CANLI YAYIN-S SPORT

    Banvit FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu yedinci hafta maçında Fransa temsilcisi SIG Strasbourg takımına konuk olacak. 5 Aralık Salı 22.30´da başlayacak olan karşılaşma S Sport´tan canlı olarak yayınlanacak.

    FIBA Şampiyonlar Ligi´nin geçen sezonki finalisti ve bu sezon da C Grubu´nda altı maç sonunda dört galibiyeti bulunan Banvit, C Grubu´nda çıkacağı yedinci maçında Fransa´nın köklü kulüplerinden SIG Strasbourg´a konuk olacak.

    Bu önemli karşılaşma öncesinde Turuncu ? Yeşillilerde Beşiktaş Sompo Japan maçında hafif bir sakatlık geçiren Tolga Geçim Fransa´ya götürülmedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol maçının ardından Fransa´ya gidecek Banvit´in oyuncu kafilesinde şu isimler yer alıyor: Adonis Thomas, Damian Kulig, Can Altıntığ, Erkin Şenel, Metehan Akyel, Andy Rautins, Gasper Vidmar, Rıdvan Öncel, Tony Taylor, Angelo Caloiaro, Ragıp Berke Atar ve Şehmus Hazer.

    Banvit Avrupa arenasında bugüne kadar oynadığı 121 karşılaşmada 69 galibiyet, 1 beraberlik ve 51 mağlubiyet alarak %57 galibiyet yüzdesi elde etti. Avrupa´da sezonu zorlu İtalya deplasmanında açan ve bu sezon C Grubu´nda çıktığı altı maçın dördünü kazanan Turuncu ? Yeşilliler, son hafta maçında Movistar Estudiantes´i Bandırma´da 82-80 mağlup etmişti.

    FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu´nda puan durumu ve yedinci hafta programı ise şu şekilde: 

/resimler/2017-12/3/2058290565167.jpg



Anahtar Kelimeler: BANVİT FRANSA DEPLASMANINDA
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli