BANVİT BK YÖNETİMİNDEN YÜCEL YILMAZ´A ZİYARET

BANVİT BK YÖNETİMİNDEN YÜCEL YILMAZ´A ZİYARET

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi´nde play-off iddiasını sürdüren Banvit Basketbol Kulübü, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ı makamında ziyaret etti.

Ligde play-off iddiasını sürdüren Banvit Basketbol Kulübü´nde Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz ziyaretlerine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ı makamında ziyaret ederek devam etti. Ziyarete ayrıca Banvit Basketbol Kulübü´nün dost ve kardeş Kulübü Karesi Spor´un Basketbol Şube Sorumlusu Talha Esen ve Genel Menajer Anıl Uyanık da eşlik etti.

/resimler/2019-4/20/1541335109728.jpg

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Banvit Basketbol Kulübü Yönetiminin ziyaretlerinden çok mutlu olduğunu dile getirirken, aynı zamanda Onursal Başkanı olduğu Karesi Spor Basketbol Takımının arasındaki dostluğun herkese örnek olması gerektiğini belirtti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz, Banvit Basketbol Kulübü´nün Türk Basketboluna uzun yıllar hizmet etmeye devam etmesini gerektiğini belirtirken; ??Banvit Basketbol Kulübü, Karesi Belediye Başkanlığımdan beri bizlere sportif anlamda öncü olan büyük bir camia. Karesi Spor Basketbol Takımı´nın kurulmasında Banvit Basketbol Kulübü´nün ve Başkan Özkan Kılıç´ın çok emekleri var. Balıkesir Şehri, Banvit Basketbol Kulübü´nün lokomotifi olduğu bir basketbol şehri haline geldi. Bundan sonraki süreçte de Banvit Basketbol Kulübü´nün her daim yanındayız. Bu Kulübü Bandırma ve Balıkesir şehrimizde yaşatmamız gerekiyor.´´ dedi.

         Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç da ilgilerinden ve desteklerinden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´a teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını söyledi. Sözlerine devam eden Başkan Kılıç ??Bandırma ve Balıkesir Şehrine mal olmuş Banvit Basketbol Kulübü´nü bu şehirde yaşatmaya devam etmeliyiz. Kurulduğu 1994 yılından bugüne kadar oluşturmuş olduğu güçlü organizasyon ve özellikle Altyapıya yaptığı ciddi yatırımları ile Türk Basketbolunun ve Şehrimizin gözbebeği haline gelen Kulübümüz sizlerin de desteği ile devam edecektir.´´ dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin sonuna Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´a arkasında isminin yazılı olduğu 10 numaralı Banvit Basketbol Takımı´nın formasını hediye etti.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli