BANVİT BK AVRUPA´DA UCAM MURCIA´NIN KONUĞU OLUYOR

BANVİT BK AVRUPA´DA UCAM MURCIA´NIN KONUĞU OLUYOR

05 ŞUBAT SALI, SAAT 22.30 UCAM MURCIA ? BANVİT BK PALACIO DE LAS DEPORTES, MURCIA

Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 14. ve son hafta maçında Banvit, 5 Şubat Salı günü saat 22.30´da, Palacio de Los Deportes´de İspanya temsilcisi UCAM Murcia´ya konuk olacak. Karşılaşma Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Banvit, Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 14. ve son hafta maçında 5 Şubat Salı günü saat 22.30´da İspanya temsilcisi UCAM Murcia´ya konuk olacak. Mücadeleyi Manuel Mazzoni (İtalya), Dariusz Zapolski (Polonya) ve Steve Bittner (Almanya) hakem üçlüsü yönetecek.

Turuncu - Yeşilliler Avrupa´da bugüne kadar çıktığı 190 maçta, 110 galibiyet, 79 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Basketbol Şampiyonlar Ligi´nde geçen sezon çeyrek final oynama başarısı gösteren Turuncu ? Yeşilliler, yeni sezona çıktığı on üç maçta dokuz galibiyet aldı. Banvit Şampiyonlar Ligi´nde oynadığı son karşılaşmada Polonya´da konuk olduğu Anwil Wloclawek´i uzatmaya giden karşılaşma sonrasında 84 ? 95 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi A Grubu yedinci hafta mücadelesinde Bandırma´da karşı karşıya gelen iki ekibin maçından, Banvit sahadan 62 - 63´lük skor ile mağlup ayrılmıştı. Geçen hafta almış olduğu galibiyet sonrası, FIBA Şampiyonlar Ligi´nde grubunu ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Banvit, İspanya´da konuk olacağı UCAM Murcia´yı mağlup ederek, daha önce yükselmeyi hak ettiği son 16 turu öncesinde, yer aldığı A Grubu´nu galibiyet ile kapatmak istiyor.

Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 14. hafta karşılaşmaları şu şekilde;

05 Ocak 2019, Salı

 

20.30

MHP Riesen Ludwigsburg (Almanya) ? Nizhny Novgorod (Rusya)

20.30

Ventspils BK (Letonya) ? Sidigas Avellino (İtalya)

20.30

Le Mans Basket (Fransa) ? Anwil Wloclawek (Polonya)   

22.30

UCAM Murcia (İspanya) ? Banvit BK (Türkiye)

 

 



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli