BANÜGSK Play-off’ta

BANÜGSK Play-off’ta

BANÜGSK, ligin bitimine bir hafta kala play-off’lara kalmayı garantileyerek ilk yılında büyük bir başarıya imza attı.

KBBL B grubunda mücadele eden Bandırma temsilcimiz BANÜGSK, ligin bitimine bir hafta kala play-off’lara kalmayı garantileyerek ilk yılında büyük bir başarıya imza attı.   

Türkiye Kadınlar Bölgesel Ligi Basketbol Ligi(KBBL) B grubundaki temsilcimiz Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı(BANÜGSK), ilk yılında play-off’lara kalmayı garantiledi. Play-off yolundaki en büyük rakibi Edirne DSİ’nin Ankara deplasmanında Altınel Basketbol Kulübü’ne 72 – 62 mağlup olmasıyla ligin bitimine bir hafta kala ilk hedefine ulaştı. Gözünü play-off’lara çeviren Bandırma temsilcisinde yeni hedef bir üst lig TKBL’ye çıkmak. 

“BU ŞEHİR FAZLASINI HAK EDİYOR”

Sezon başındaki hedeflerine ulaştıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını belirten BANÜGSK Başkanı Barış Yıldırım, “Şampiyonluğa oynayan Bandırmaspor, potadaki gururumuz TEKSÜT bu şehri başarıya alıştırdı. Bizim hedefimizde ilk yılımızda play-off’lara kalıp şehrimizi ve üniversitemizi başarıyla temsil etmekti. Başardığımız için çok mutluyuz. Artık yeni hayaller kurma zamanı. Oyuncularımızın play-off karşılaşmalarında ellerinden gelenin fazlasını yapacağına eminim. Onlara güveniyorum.” diye konuştu.

“PLAY-OFF’U GALİBİYETLE

TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ”

Play-off sürecini değerlendiren BANÜGSK Antrenörü Emre Şen, “Sezonun son maçında Edirne DSİ ile deplasmanda karşılaşacağız. Öncelikle o karşılaşmayı kazanıp, play-off mutluluğunu taçlandırmak istiyoruz. Oyuncularımız önemli bir karakter koydular. Büyük bir emek ve fedakârlık var. Hem oyuncularıma, hem şehrimize hem de üniversitemize çok teşekkür ediyorum” dedi. 



Anahtar Kelimeler: BANÜGSK -’
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli