BANÜGSK, adım adım zirveye

BANÜGSK, adım adım zirveye

BANÜGSK BAŞANTRENÖRÜ ERÇİN: “İDDİAMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi(KBBL) B grubu 7. Hafta maçında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü(BANÜGSK), lider Ceyhan Belediyesi Basketbol Takımını konuk edecek.

GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi(KBBL) B grubunda Bandırma’yı başarıyla temsil eden BANÜGSK, deplasmandaki Mersin galibiyetinin ardından gözünü zirveye dikti. Grubunda 12 puanla 3. sırada yer alan Bandırma temsilcisi, grubun namağlup lideri Ceyhan Belediyesi’ni ağırlayacak. TEKSÜT Kara Ali Acar Spor Salonu’ndaki karşılaşma 22 Aralık 2019 Pazar Günü saat 13.00’de başlayacak.

ERÇİN: “İDDİAMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

BANÜGSK’nın Başantrenörü Arda Erçin, Mersin deplasmanında aldıkları galibiyetle zirve yarışında iddialarını sürdürdüklerini belirtti. Erçin, Pazar günü oynayacakları karşılaşmanın çok önemli olduğunu hatırlatarak Bandırmalıları ve üniversite öğrencilerini desteğe davet etti. Liderle oynanacak karşılaşmada farkı atmosferin yaratacağının önemle altını çizen Erçin, “Bandırmalıların ve üniversiteli arkadaşlarımızın katılım ve desteğini daha fazla görmek istiyoruz. Takım olarak kazanacağımıza inanıyoruz. Tribünde oluşturulacak atmosfer oyuncularımızı daha da motive edecektir.” diye konuştu.

ÇAKIR: “TARAFTARLARIMIZIN  DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Bandırma ve üniversiteyi başarıyla temsil etmek için büyük bir azimle çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden BANÜGSK Sportif Direktörü Yasin Nuri Çakır, “ "Bu hafta grubun en büyük bütçeli takımı olan Ceyhan Belediyesi Basketbol Takımıyla karşılaşacağız.  Amacımız öncelikle kendi evimizde maç kaybetmemek. Taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Basketbola gönül veren tüm sporseverleri 22 Aralık Pazar günü saat 13.00’de oynayacağımız maç için TEKSÜT Kara Ali Acar Spor Salonu'na davet ediyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: BANÜGSK zirveye
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false