BANÜ’de sempozyum

BANÜ’de sempozyum

Panele bölgemizdeki Oda ve Borsaların yöneticileri katıldı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde(BANÜ) düzenlenen “3. Uluslararası Bölgesel Kalkınma ve Üniversitelerin Rolü Sempozyumu”nda, “Bandırma’nın Geleceği” tartışıldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden oluşan Trakya Üniversitesi Birliği’nin koordinasyonunda düzenlenip, BANÜ’nün tanıtım filmi izletildi. Gönen Kaymakamı Arslan Yurt’un da izlediği sempozyumda önce protokol konuşmaları yapıldı. Sırasıyla BANÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kongre Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mhmet Emin Erçakar, Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler, BANÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Bandırma Belediye Baaşkan Vekili Merve Polat konuştular. Ardından, Uludağ Üniversitesi emekli öğretim üyesi Ercan Dülgeroğlu sunumunu yaptı. Dülgeroğlu, bir ülkenin kalkınması için sanayi ve imalat sektörünün önemine dikkat çekti.

Daha sonra BANÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel’in moderatörlüğünde, “Yerel Kalkınmada Oda ve Borsaların Rolü” konulu panel düzenlendi. Panelde Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Erdek Ticaret Odası Başkanı F. Özlem Sarı, Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi ve Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu konuştular.



Anahtar Kelimeler: sempozyum
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli