BANTAŞ tan TEKNOLOJİ TRANSFERİ

BANTAŞ tan TEKNOLOJİ TRANSFERİ

Teknoloji Transferi Eğitimi seminerine katılan Bantaş çalışanlarına sertifikaları verildi.

Bandırma Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BANTAŞ)- Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği kapsamında gerçekleşen eğitim programının sertifika töreni yapıldı. Program kapsamında BANTAŞ çalışanlarından 368 kişiye sertifika verildi.

Törende, BANTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr.  Metehan Yılgör, İnsan Kaynakları Müdürü Vedat Arman, Dr. Cemil Közkurt,

Teknoloji Ofisi Genel Müdürü Dr. Mustafa Cem Aldağ, Kariyer Merkezi Müdürü Armağan Türk, İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Tuncay Özdemir ve İŞKUR Müdür Yardımcısı Mümin Erbir de hazır bulundu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından, BANTAŞ’taki çalışanlara yakın üretim teknikleri, sürekli iyileştirme ve israfların önlenmesi konularında bilgiler verildiği eğitim programının sertifika töreninden önce bir konuşma yapan BANTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan şunları söyledi: 

“ Geleceğin yönetici adaylarını yetiştirmek üzere başlatılan bir işe alım programı olan Bantaş Akademi, kısa-orta ve uzun vadede teknik pozisyonlarda ihtiyaç duyacağı performans ve potansiyeli yüksek çalışanların belirlenmesi, değerlendirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla kurulmuştur.

BANTAŞ Akademi’nin uzun dönem hedefleri arasında ise orta ve üst kademe yönetici pozisyonları için geleceğin yönetici adaylarını işletmeye kazandırmak ve yetiştirmek, teknik ve idari yeteneği olan çalışanlara aidiyet duygusu kazandırmak, kilit personel, teknik ve yönetici adaylarının gelişimlerine rehberlik etmek yer almaktadır.

Ambalaj sektörüne de iş hayatına yeni katılan Meslek Lisesi ve ön lisans mezunlarının yanı sıra firmada çalışan ve gelecek vadeden çalışanlarımız da BANTAŞ Akademi programına dahil edilerek, şirket içi eğitimlerinin yanı sıra Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ile akademisyen hocalarımız tarafından da eğitim almışlardır.

Bugün, üniversitemiz işbirliğiyle eğitimlerini başarı ile tamamlayan personellerimize sertifikalarını vermek üzere toplandık.

Bu eğitim süreçlerinde çalışanlarımız bugüne kadar, kişisel gelişim, yönetim becerileri, üretim, ürün bilgisi, ürün geliştirme, kalite, iş sağlığı ve güvenliği gibi çeşitli konularda eğitimler almış olup, 2021 yılı son döneminde ise yine Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirmiş olduğumuz Eğitim Programımız ile personelimize “Verim ve kaliteyi artırmak, güvenli ve düzenli bir çalışma ortamını oluşturmayı amaçlayan 5S Eğitimi ve ayrıca yeni fikirler geliştirmek ve bu fikirleri hayata geçirebilmeyi amaçlayan İNOVASYON EĞİTİMLERİ’verilerek, bu eğitimlere toplamda 368 personelin katılımı sağlanmıştır.

Akademi eğitimini tamamlayan personelimiz şirket bünyesinde halen üretim, üretim planlama, sevkiyat lojistik ve idari kadrolarda çalışmalarına devam etmektedirler.

BANTAŞ A.Ş. olarak nitelikli personel yetiştirme hedeflerimizden sapmadan, mesleki eğitimleri kişisel gelişim becerileri ile tamamlayarak farkındalık sahibi bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz.”  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: BANTAŞ TEKNOLOJİ TRANSFERİ
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı