Bansiad´tan bayan üye açılımı

Bansiad´tan bayan üye açılımı

Bandırma Sanayici ve İş Adamları Derneği Bansiad 5 bayan üye aldı.

 

Bandırma´da sanayici ve iş adamlarını bir araya getirmek amacı ile 1992 yılında Vural GÖRENER, Ali BOR, Hayati BİLTEN, Salih YALDIZ, Necmi YALÇINKAYA, Mevlüt SOLMAZ, Niyazi ERGÜN, Muhsin İŞBAY, Özhan PAK, Lütfü TOPRAKLI, Rıdvan KAVRUK ve Osman BOR tarafından kurulan Bansiad kuruluşunun 23 yılında 5 bayan üye alımı gerçekleştirdi.

 

Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği (BANSİAD),  kasım ayı olağan toplantısında, derneğe yeni katılan kadın üyelerini tanıttı.

 

Grand Asya Hotel Sanset Restaurant´ta gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yönetim kurulu başkanı Çetin Mirap yaptı. Mirap, hâlen 52 üyesi olmasına karşın kurulduğu günden bu yana kadın üyeye sahip bulunmayan BANSİAD´a, 6 kadın üyenin de katılmasının sevindirici olduğuna dikkat çekerek, ?Artık derneğimizde kadın üye harekatını da başlatacağız? diye konuştu.

 

BANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Yalçınkaya da, yeni altı kadın üyenin katılımı nedeniyle yapılan rozet takma töreni öncesi yaptığı konuşmada, eski dönem başkanlarının da çok daha önceden arzu ettiği bir tablonun gerçekleştiğine dikkati çekerek, şunları söyledi:

 

"Bugün globalleşen bu dünyanın iş aleminde,  bayanlar çok ciddi anlamda iş hayatının içinde yer almaya başladılar. Bandırma´da böyle bir tabloyu görmekten onur duyuyoruz, İnşallah, önümüzdeki dönemlerde, yıllarda çalışan iş sahibi  bayanların daha artması, aramızda daha fazla olmaları temennisiyle yeni üyelerimize hoş geldiniz diyorum."

 

Derneğe yeni katılan kadın üyeler, ?İyiki Varsın Derneği? kurucusu Melisa Demirhan, İstanbul Medikal´in sahibi Sinem Torun, Ekin Ata Group´un sahibi Funda Seçil Avcı, Ziraat Bankası Müdürü Nalan Aylaz, İşgüder Otomotiv sahibi Gülin İşgüder ve Bilgi Eczanesi sahibi Nesrin Bilgi´ye rozetleri başkan Çetin Mirap ve yardımcısı Metin Yalçınkaya tarafından takıldı.

 

Ardından, derneğin yeni üyeleri kadınlar, ?´ Biz kadınlara da birer koltuk armağan ettiniz. Derneğimizde fark yaratacağımıza inanıyoruz´´ ifadesini kullanarak, toplantıya katılanlara, sinevizyon eşliğinde kendilerini ve mesleklerini tanıttılar.

 

Ahmet PESEN

/resimler/2015-11/25/2249381939741.jpg

 

Bansaid dönem Başkanı  Çetin Mirap radikal bir kararla Bansiad´a ilkez kadın üye katılımı sağladı.

/resimler/2015-11/25/2250496003501.jpg



Anahtar Kelimeler: Bansiad bayan açılımı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false