BANSİAD´ın konuğu Belediye Başkanı Tolga Tosun´du

BANSİAD´ın konuğu Belediye Başkanı Tolga Tosun´du

Toplantıya konuk olarak davet edilen 31 Mart yerel seçimlerinde başkanlık koltuğuna oturan Tolga Tosun, iş dünyasıyla bir araya geldi.

Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği (BANSİAD) Nisan ayı olağan toplantısını bir otelde gerçekleştirdi. Toplantıya konuk olarak davet edilen 31 Mart yerel seçimlerinde başkanlık koltuğuna oturan Tolga Tosun, iş dünyasıyla bir araya geldi.

Köseleciler: ? Artık İleriye Bakma Zamanı?

Açılış konuşmasını yapan Bansiad Başkanı Cengiz Köseleciler Başkan Tosun´a görevinde başarılar dilerken,  Artık ileriye bakma zamanı. İktidarıyla, muhalefetiyle Bandırma´nın çıkarlarını göz ardı etmeden siyasi çekişmelerin olmadığı, yatırım ve ticaretin etkilenmediği, Bandırma´nın gelişimi için ortak aklın hakim olduğu siyasi anlayışın bundan sonrada devam etmesini arzu ettiklerini söyledi.

/resimler/2019-4/19/1714592123357.jpg

Başkan Tolga Tosun: ?Zamana karşı yarışılan bir süreçteyiz?

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´da Bansiad´ı üyesi olduğu için ailesi olarak gördüğüne dikkat çekerek, Parti rozetlerini bir kenara bırakarak, 155 bin nüfusun 155 binini de ayrıştırmadan, birleştirici ve bütünleştirici hareket ederek, çalışamaya başladığını söyledi.

Tosun şunları aktardı. Zamana karşı yarışılan bir süreçteyiz.59,5 haftamız kaldı.

İlk talimatımız kreşlerin yapılması yönünde oldu. 4 tane dar gelirli mahallemize kreş yapılması talimatını verdim. Proje çalışmalarımız başlatıldı. Bandırma büyüyen bir kent limanı olsun, üniversitesi kentliliği olsun daha da büyüyecek. Önümüzdeki beş senede Büyükşehir belediyemiz olsun, sivil toplum kuruluşları olsun. İş adamları kuruluşları olsun, Ticaret Odası olsun, Ticaret Borsası olsun, elbirliği ile Bandırma´nın gelişmesi için çalışmamız gerekiyor.

Birlikte yönetelim anlayışıyla yola çıktık. O yüzden sizlerinde desteğinize ihtiyacımız var.?

Tosun, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´dan Büyükşehir´in yetki alanına giren ?sahil bandı, trafik, alt yapı kazıları, meydan? gibi alanların yetkisini geri isteyeceğini de sözlerine ekleyerek, şunları bildirdi:

 ?Yücel Başkanımız Bandırma´ya geleceğini söyledi. Onunla 5000´lik planları görüşeceğiz. Hatta sahil bandını da değerlendirmemiz lazım. Bandırma´yı genel hatlarıyla bir araya gelerek görüşeceğim. Bazı alanlarının yetkisini isteyeceğiz. Trafik, meydan, BASKİ kazıları, Sahil Bandını da Bandırma Belediyesine isteyeceğim.? İfadelerini kullandı.  Ahmet PESEN

/resimler/2019-4/19/1715335248980.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli