Bansiad Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Öztürk:

Bansiad Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Öztürk:

Farklı bir dönem bizi bekliyor. Bu dönemde geliştireceğimiz işbirlikleri ve projelerle Bandırma'yı daha ileriye taşımak hedefimiz olacak




Bansiad Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Öztürk:

‘'Bilindiği gibi Büyük Şehir Yasası ile birlikte Bandırma ile Balıkesir'in yerel yönetim açısından yeni bir organizasyona gireceği farklı bir dönem bizleri bekliyor. Bu yeni dönemde geliştireceğimiz işbirlikleri ve projelerle Bandırma'yı en ileriye taşımak en büyük hedefimiz olacak. ‘'

Kısa Adı BANSİAD Olan Bandırma İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Öztürk, AK Parti Milletvekili M.Cemal Öztaylan'ın konuk olduğu Aralık ayı toplantısında, Büyük Şehir Yasası ile birlikte Bandırma ile Balıkesir'in yerel yönetim açısından yeni bir organizasyona gireceğine dikkati çekerek, ‘'farklı bir dönem bizleri bekliyor. Bu yeni dönemde geliştireceğimiz işbirlikleri ve projelerle Bandırma'yı en ileriye taşımak en büyük hedefimiz olacak. ‘' dedi.



Öztürk toplantının açılış konuşmasında şunları dile getirdi: ‘'Bilindiği gibi BANSİAD, bölgenin en seçkin girişimcilerinin oluşturduğu önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu bakımdan bölge sorunlarının çözümü yanında Dernek olarak Bandırma'nın gelişme potansiyellerini harekete geçirecek uygulamalar için kamuoyunun oluşmasında bizlere önemli görevler düşmektedir.

Bu itibarla bugünkü toplantımıza katılan Sayın Milletvekilimiz Cemal Öztaylan ile birlikte bölge sorunlarının çözümü ve gelişim dinamikleri ile ilgili olarak önemli bir tartışma zemini oluşturabileceğimizi düşünüyorum. Bu vesile ile Sayın Milletvekilimiz Cemal Öztaylan'a toplantımıza katılarak bize bu imkanı verdiği için tekrar teşekkür etmek isterim.

Bilindiği gibi Büyük Şehir Yasası ile birlikte Bandırma ile Balıkesir'in yerel yönetim açısından yeni bir organizasyona gireceği farklı bir dönem bizleri bekliyor. Bu yeni dönemde geliştireceğimiz işbirlikleri ve projelerle Bandırma'yı en ileriye taşımak en büyük hedefimiz olacak.

Türkiye İstatistik Kurumunun yaptığı araştırmalarda Bandırma ilçesi'nin ekonomik gelişmişlik açısından Türkiye'deki bazı illerin dahi önünde çıkması hep övündüğümüz bir konu olmuştur. Umarım bu yeni yerel yönetimler yasasının getireceği yapılanma ile Bandırmanın gelişim potansiyelini daha ileriye taşıyacak imkanlara kavuşabiliriz.

Bu süreçte bütün sivil toplum kuruluşlarına olduğu gibi şüphesiz BANSİAD' a da önemli sorumluluklar düşecektir. BANSİAD'ın söz konusu işlevlerini somut olarak ortaya koymak açısından bu günkü toplantımızı çok önemsiyorum. Ümit ederim Sayın Milletvekilimiz Cemal Öztaylan'ın konuşmasında yapacağı açılımlar ile önümüzdeki yeni döneme ilişkin yapılacak uygulamalara ilişkin ipuçlarını bulabiliriz.''








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli