Bansiad, Maksifed`ten ayrıldı.

Bansiad, Maksifed`ten ayrıldı.

Bansiad, yeni kurulacak Güney Marmara Sanayici ve İş Adamları Dernekleri federasyonu kurucu üyeliğini yapacak.

Bandırma Sanayici ve iş adamları derneği Bansiad`ın bugün Oda Restaurant’ da yapılan toplantısında Derneğin bağlı bulunduğu Marmara ve Kuzey Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu’ dan ayrılarak, kendi bölgesi olan, TR 22 (Çanakkale- Balıkesir) Güney Marmara Kalkınma Ajansı bölgesinde kurulacak yeni Güney Marmara Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu’ na kurucu üye olarak katılma konusu görüşülerek karar bağlandı.

 

Toplantıda konuşan Bansiad Başkanı Hakan ÖZTÜRK, ``Bildiğiniz üzere, Derneğimiz 2004 yılında kurulan MAKSİFED’ in kurucu üyelerindendir. Derneğimiz adına şahsım MAKSİFED’ in Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak görevimi sürdürmekteyim. MAKSİFED kurulduğundan bugüne Bölgesi için çok faydalı çalışmalar yürütmekte ve bu çalışmalarına daha nice zaman devam edeceğine inancım sonsuzdur. Fakat Güney Marmara Bölgesinde yer almamız sebebi ile MAKSİFED’ in çalışmalarından üyelerimizin yeteri kadar fayda sağlayamadığını düşünmekteyiz. Son dönemde TÜRKONFED tarafından yürütülen çalışmalarda da Federasyonların daha etkin çalışmaları ve Derneklerin bağlı oldukları Federasyonlar ile bulundukları bölgedeki Kalkınma Ajanslarının uyum içerisinde çalışabilmelerini sağlamak üzere yeni Federasyonlaşma çalışmaları sürdürülmektedir.``

 

 ``Derneğimizin bağlı bulunduğu Marmara ve Kuzey Anadolu Federasyonu BEBKA- Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma ajansına bağlı bulunmaktadır. Bizim bölgemiz ise GMKA- Güney Marmara Kalkınma Ajansına bağlı bulunmaktadır.  TÜRKONFED ile yapılan görüşmeler sonucunda TR 22 (Çanakkale- Balıkesir) Güney Marmara Kalkınma Ajansı bölgesinde yeni bir Federasyon kurulması konusu gündeme gelmiştir. O tarihten bugüne Federasyonlaşma konusundaki istişarelerimiz TR22 Bölgesindeki SİAD’ lar ve TÜRKONFED yetkilileri ile yoğun bir şekilde devam etmektedir.`` dedi.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli