BANSİAD, adayları ağırladı

BANSİAD, adayları ağırladı

Alp Bostancı: ?Çevreye duyarlı sanayiden yanayız? Tolga Tosun: ?Bandırma, yalnız bölgenin değil, Türkiye´nin parlayan yıldızı olacak?

Bandırma Sanayicileri ve İşadamları Derneği(BANSİAD), Bandırma belediye başkan adayları Alp Bostancı ve Tolga Tosun´u ağırladı.

/resimler/2019-3/13/1518118052908.jpg

Bandırma´daki bir otelin salonunda gerçekleşen toplantı, BANSİAD Başkanı Cengiz Küçükköseleci´nin konuşmasıyla başladı. Küçükköseleci, şöyle konuştu:

?Bir sanayi kenti olan Bandırma´mızın, bundan sonra da sanayi alanındaki büyümesini sürdüreceğine tüm kalbimizle inanıyoruz ama bir önceki dönemde büyükşehir ile yaşanan bazı sorunlar yüzünden yatırımcıların, Bandırma´yı tercih etmediğini üzülerek gözlemlemiş bulunmaktayız. Bandırma´da yaşayan herkes gibi bizler de siyasi çekişmelerin olmadığı, yatırım ve ticaretin etkilenmediği, uzlaşmacı, yapıcı, şeffaf, demokratik bir yönetim anlayışı görmeyi arzu ediyoruz. Önümüzdeki süreçte sanayileşme ile birlikte büyüyecek sorunları da göz ardı edemeyiz. Bu bağlamda, çevreye duyarlı sanayileşme, planlı kentleşmenin büyük önem arz edeceğini de unutmamamız gerekiyor. 31 Mart´ta yapılacak seçimlerin ardından seçilecek adayın da bizlerle aynı duyarlılığı taşıyacağını, bu sorumluluğu en iyi şekilde üstleneceğini umut ediyoruz. Hepimizin ortak amacı olan Bandırma´mızın gelişip büyümesi için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da BANSİAD olarak ortak çalışmalarda bulunmaya ve Bandırma´mıza hizmete hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.?

/resimler/2019-3/13/1518404459839.jpg

BANSİAD üyelerinin yanı sıra siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda önce ?Cumhur ittifakı? Bandırma belediye başkan adayı Alp Bostancı´ya söz verildi. Bostancı, çevreye duyarlı bir sanayiden yana olduklarını vurgularken, şöyle konuştu:

?Bandırma´nın dört önemli ayağı var. Bunlar, sanayi ve ticaret, tarım ve hayvancılık merkezi, eğitim kenti ve sağlık merkezi olmasıdır. Bu ayakları geliştirmeye çalışacağız. Bandırma´nın hayvancılık ve tarımda ön plana çıkması gerekiyor. Bu konularda yerel yönetimin mutlaka sorumluluk alması gerekiyor. Gençleri, amatör spor kulüplerin çatısı altına sokmalıyız. Bu gençler, Bandırmaspor´un da alt yapısını oluşturmalı.?

/resimler/2019-3/13/1519096491655.jpg

Ardından söz verilen ?millet ittifakı? Bandırma belediye başkan adayı Tolga Tosun, göreve seçildiği takdirde insanlara dokunmaya ve onların yaşamlarını kolaylaştırmaya çalışacaklarını belirtti. Tosun, ?Önümüzdeki 5 yılda, Bandırma´nın önümüzdeki 50-100 yıllık sanayileşme planları gerçekleşecektir. Bandırma´nın önü açık. Bandırma, yalnız bölgenin değil, Türkiye´nin parlayan yıldızı olacaktır. Bandırma´yı, birlikte yönetmeye talibiz? dedi. ÖNDER BALIKÇI

/resimler/2019-3/13/1519537429955.jpg



Anahtar Kelimeler: BANSİAD adayları ağırladı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli