Bandırma´yı yasa boğan vefat

Bandırma´yı yasa boğan vefat

BJK´nin Smaçör´ü Açelya Ergin, Karne sevincini yaşayamadı.

 

Açelya Ergin, Paşakent Hasan Atlı Ortaokulu 7.f sınıf öğrencisi.  Bandırma Beşiktaşlılar Derneği, Voleybol sporcusu 12 numaralı forması ile takımının skorel başarısında payı olan Smaçör.

/resimler/2016-1/23/1906137520031.jpg

Açelya Ergin 04.01.2003 yani 19 gün önce doğum gününü kutladı.

Açelya Ergin eğitim, spor ve arkadaş dostluğunu hep güler güzü ile yaşadı. Onun pozitif enerjisi ailesi, okulu, takımı ve çevresinde vazgeçmez kıldı. Enerji-Sa Fen Lisesi tarih öğretmeni Gülçin Ergin ile eski ŞMG Müdürlerinden, Erdek İlçe milli Eğitim Müdür yardımcısı Bahadır Ergin görevi dolayısı ile dün sabah Bandırma´daki evlerinden ayrılarak işlerine giderken Açelya´da alacağı yarıyıl karnesi için Hasan Atlı Ortaokulunun yolunu tuttu.

Açelya Ergin karne töreni için sıra olduğunda rahatsızlandı. Okul idaresi 112 acili arayarak Açelya´nın devlet hastanesine nakli sağlandı.

Açelya, Devlet Hastanesine ulaşması ile birlikte ilk müdahalenin ardından koroner yoğun bakıma nakledildi. Açelya ile Beyin Cerrahı Dr. Haluk Erdem ilgilendi.

Anne Gülçin Ergin, Baba Bahadır Ergin çoktan haberdar edilmiş, Koroner yoğun ünitesin önündeki yerini almışlardı.

Herkes Açelya için dua etmeye başladı, Tüm ihtimaller göz önünde bulundurularak Bursa tıp fakültesinden konun uzmanı bir prof. ile bağlantıya geçildi.

Prof. Eldeki bulgulara göre beyin ´de oluşan baloncukların beyin kanamasına neden olduğu, süreç olacak beklemekten başka bir şeyin olmadığını açıkladı.

Saatler geçmek bilmiyordu ve Açelya Ergin için umutlar her geçen dakika kayboldu. Sabah saatlerinde ise beyin ölümü gerçekleşti.

13 yıllık dolu yaşamı şanssız bir şekilde son bulan Açelya´dan müjdeli haber bekleyen yakınları, sevenleri bu haberle yıkıldı.

Açelya Ergin için 24 Ocak Pazar, yarın düzenlenecek cenaze töreni ile ebedi yolculuğuna uğurlanacak.

/resimler/2016-1/23/1907029239669.jpg

Dopdolu hayata yaşamının baharında veda eden Açelya Ergin´e Allahtan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 



Anahtar Kelimeler: Bandırma yasa boğan vefat
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli