Bandırma´yı meclise taşıyacak

Bandırma´yı meclise taşıyacak

AKP Balıkesir Milletvekili Kırcı: ?Parlamentoda, Balıkesir kadınlarını da sesi olmaya çalışacağım?

 

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu ile buluştu. Borsa salonunda kadın girişimcilerle sohbet eden Kırcı´ya, kurul başkanı Buket Boyacı tarafından, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

/resimler/2015-10/27/1732026541963.jpg

Kırcı, milletvekili olarak kadınlara destek vermekten ayrı bir mutluluk duyduğunu vurgularken, şunları söyledi:

?Çalışan, üreten kadının özgüveni de yüksek oluyor. Bandırma, kadın esnaf ve girişimci açısından şanslı. Çünkü Türkiye ortalamasının üzerinde bulunuyor. Balıkesir´in tek kadın milletvekili benim. Kadın milletvekili olmamın farkındalığını siz kadınlarla el ele vererek ortaya koymamız gerekiyor. Parlamentoda, Balıkesir kadınlarının da sesi olmaya çalışacağım. Sizlerden bana alt yapı desteği vermenizi bekliyorum. Böylece kadınlara tanınacak yeni haklar konusunda yeni yasaların çıkmasını sağlayabiliriz.?

Kırcı, siyasi partilerde hâlen kadın kolları görev yapıyor. Bu kollar, kadınlara ulaşmaya çalışıyor. Aslında, kadın kollarına gerek kalmadan, partilerin yönetim organlarında kadın-erkek birlikte, eşit koşullarda çalışmalı, hatta kadınlara daha çok yer verilmeli. O günlerin de gelmesini diliyorum.?  Önder BALIKÇI

/resimler/2015-10/27/1733010449472.jpg



Anahtar Kelimeler: Bandırma meclise taşıyacak
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli