Bandırma`ya özel eskodla geldiler

Bandırma`ya özel eskodla geldiler

Trafik ışıklarında durmadılar, Vip`te yediler, Hesabı Devlet ödedi, halkı dinlemediler,




Bandırma`ya trafik eskodları ile  geldiler. Trafik ışıklarında durmadılar, Vip`te yediler, Hesabı Devlet ödedi, Halkı dinlemediler,

Akil insanlar Marmara grubunun Bursa`dan sonra Bandırma takvimi 24 saatleik oldu bittiye getirilerek kent insanının gözünden ve öfkesinden kurtarılmak istendi.

Saat: 12.00 sularınsa Bursa hudutlarında Bandırma Trafik eskodları tarafından karşılanıp geçtiği 5 Trafik ışığında durmadan yoluna devam eden Akil İnsanlar mevcut oluşumdan fire vermiş olarak Bandırma`ya ulaştı.

Akil İnsanların geçeceği güzergahlar boşaltıldı, Yollar trafiğe kapatıldı, Balıkesir`den takviye Polis geldi.

Bandırma kaymakamlığında, Kaymakam Ali Mantı tarafından karşılanan Akiller, Hükümet konağındakarşılanmaları ardından Cumhuriyet alanındaki İnegöl Izgara da yine Kaymakam Ali Mantı tarafından yemeğe alındılar.

Bu arada Saat 11.oo den itibaren Meydanda toplanan içlerinde Bandırmalı, Şehit ve Gazi ailelerinin`de bulunduğu Bayraklı grup Akillere fiziki temasta bulunmamaları için tüm engellemeler yapıldı.

Bu arada seslerini Akillere megafon ile dahi duyuramadıklarını anlayan grup İnegöl Izgara`nın patronlarına seslenerek Akillerin yemek hesabının kim tarafından sorulması üzerine işletmeden gelen garson Bandırma Kaymakamlığına kesilen faturayı gösterdi.

Daha sonra Etimaden sosyal tesislerine geçildi ve geniş güvenlik koridoru içine sadece ismen davetiyesi olanlar alındı, Hatta bazı kimselerin davetiyesi olduğu halde dahi içeri alınmadığı görüldü.

Sosyal tesis içinde Akillerle temas edemeyen protestocu Halk polis barikatı ardından seslerini duyurabilmek için gün boyu ve sesleri kısılana dek protestolarını sürdürdü.

Pes etmeyen Protestocular ellerindeki Bayraklarla marşlar okuyup tezahüratta bulunurken, bir süre sonra Etimaden sosyal tesisi kapısında başta yerel basın olmak üzere, usule uygun sual yöneltmeyip, söylenenlere dinleme nezaketi göstermeyen davetlilerde dışarı alındı.


Saatler 19.00 u geçerken Akiller Bandırma`ya geldikleri eskod eşliğinde kenti terk ederek Çanakkale`ye geçtiler.

Ayni saatlerde MHP ilçe başkanlığını ziyaret eden Genel Başkan yardımcısı Meral Akşener, Akiller ve oluşumlarına ilişkin görüşlerini açıklarken, Yemek bedellerinin Bandırma Kaymakamlığı tarafından ödenmiş olduğunu öğrenmesi ile kamu tarafından halkın parası ile böyle bir ziyafetin sözkonusu olamayacağının altını çizerek ``Hakkımızı helal etmiyoruz.`` dedi.






nusred yılmaz
28.04.2013 12:19:19
kırmızı ışıkta durmayan nasıl akil insan oluyor??? devletin kaymakamı yemek söylemiş çagrılanlar belli. böyle saçmalık olmaz. trafik kurallarına uymayan akil degil delidir.

demokrat ses
29.04.2013 07:58:54
Din tacirleri ve siyasal islamcıların duruşu "heyelan"gibidir;nerede duracağı ve ne zarar vereceğini kimse kestiremez.Tek çözüm merkez sağ ve merkez sol...Gerisi hikaye.

Mülkü SARIKAYA
29.04.2013 08:23:44
Yapılan Devlet imkanları ile PKK propogandası değilmidir.Bu anayasal suç mudur? değilmi dir? Bunu bana açıklayabilecek bir akil (Bilge)var mı. Güçlü devlet terör örgütünün isteklerini kabullenmez,örgüt silah bırakacaksa gelir devlete teslim olur, yada devlet örgütü imha eder. Suç varsa ceza da vardır. Öyle elini kolunu sallaya sallaya gidemezsin.

doğan güngör
29.04.2013 08:50:13
bunlar açılımı halka anlatmayacaklar mı?. soru sormaktan aciz koyunları çağırmışlar.

Fahrettin KAYAN
29.04.2013 14:23:56
Sözde barış sürecini,En azından soru sorarak, toplumun anlamasına fırsat vermeyenleri hoş karşılamıyoruz. Bu,ne yaptıkları belli olmayan, telaş indeki tarafların,"topluma hiç bir şey vermeden" geçen ve bir çok soruları kafalarda YANITSIZ BIRAKMAKTADIR. Lütfen insanların konuşmasına ve soru sormalarına fırsat verin.Süreç 1991 yılındaki yapılan seçimlerde,SHP listelerinden meclise giren Doğulu ve Gü

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı