Bandırma´ya niyet, Erdek´e kısmet

Bandırma´ya niyet, Erdek´e kısmet

Av. Yüksel Değirmenci Erdek Belediye Başkanlığı için CHP´den aday adayı oldu.

Aslen Erdek´li olmasına karşın ikamet ve iş yeri tercihini Bandırma´dan kullanıp, 15 yıl önce CHP Bandırma ilçe örgütüne yaptığı üyelik başvurusunu daha sonra sildirip, 2014´te tekrar üye kaydı yaptırdığını söyleyen Av. Yüksel Değirmenci CHP Erdek ilçe başkanlığını yaptığı aday adaylık başvurusu ardından bugün yaptığı basın açıklaması ile neden aday adayı olduğunu anlattı.

 

Erdek´te yaşayan Girit mübadili bir ailenin evladı olarak doğup büyüdüğü şehre borcunu ödemek için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıklayan Av. Yüksel Değirmenci 45 dakikalık açıklamasında Erdek Belediyesinin 300 milyon borcu olduğunu, bu borcu ödemek için Belediyenin üzerlerinde haciz bulunan 500´ün üzerinde tapusu bulunduğunu bu mülklerin satışı için hacizlere kaldırıp satışlarını sağlayarak çözüme kavuşturacağını söyledi.

Değirmenci, personel alacakları içinde ?Gerekirse bende evime gitmeyeceğim, ekmek götürmeyeceğim.? Dedi.

Değirmenci´nin aday adaylığı açıklamasında yerel Belediye´den uzak uçuk projelerde vardı. Ulaşım hizmetleri Büyükşehir´in tasarrufunda olmasına karşın Hava-deniz ve Kara ulaşımında hayata geçireceği projeler ile Erdek turizminin önünü açmayı taahhüt etti.

Zeytinliada, Tavşan adası, yeni limanlar gibi büyükşehir ve kamu yatırımları kapsamında olan

Projeleri olduğunu açıklayan Değirmenci, Turizm´de önemli olan eğlence mekânları içinde yeni projeler üretip Belediye´yi işletmeci olmaktan kurtaracağını açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Bandırma Erdek niyet kısmet
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli