Bandırmaspor'un VEFA organizasyonları devam ediyor.

Bandırmaspor

1970-1980 yıllarda Bandırmaspor formasına terini bırakmış, Bandırma'nın futbol tarihine vefalı oyuncular olarak geçen "Efsane Kramponlar" a hazırlanan VEFA programı bu hafta da devam etti.

 Bandırmaspor, eski dönemlerde bordo-beyazlı formayı giyen futbolcularından ikinci bir grubu yıllar sonra Bandırma’da ağırladı.

Bordo-beyazlı kulüp yöneticileri, ikinci aşamada, 1973’ten 1983 yılına dek forma giyen futbolcuları konuk etti. Kulüp Başkanı Onur Göçmez, eski yıllarda bordo-beyazlı formayı terleten eski futbolculara Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan Bandırmaspor- Kocaelispor maçından önce plaket verdi.

Eski futbolcular, yıllar sonra hatırlanmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Kulübün eski başkanlarından Erhan Elmastaş tarafından karşılanarak Şehir Kulübü’nde ağırlanan eski futbolculardan Erdoğan Filizoğlu, Asım Tiftikçi, Adnan Esen, Nusret Ertürk, Sefa Güven, Mustafa Dal, Hayrettin Kılıç, Vural Kaya, Alpaslan Tekin, Halil Erdoğdu, Mehmet Ermaniş, Metin Sayal, Muzaffer Gür, Altan Kurtbaş ve İsmail Hakkı Alp’ten oluşan grup, daha sonra Bandırmaspor-Kocaelispor karşılaşmasını birlikte izlediler.

Bandırmaspor Kulübü yöneticileri, önümüzdeki günlerde 1983’ten itibaren bordo-beyazlı formayı giyen diğer eski futbolcuları da Bandırma’ya davet edeceklerini açıkladı.

Sefa Güven, Hayrettin Kılıç, Metin Altınay



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı