Bandırmaspor`un Şampiyonluğu Engellenemez...

Bandırmaspor`un Şampiyonluğu Engellenemez...





__________________________Muharrem ŞEN

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Sn. Mehmet Kılkışlı'nın Radyo İlkhaber'de Ters Köşe programındaki konuşmasını önemli bölümleri İlkhaber Gazetesi'nde yayınlandı. Sn.Kılkışlı'nın neye sitem edip hangi konulara dikkat çekiyor yorumlayalım.

Sn. Kılkışlı görevegeldiğimiz günden beri Bandırma şehrinin desteğini bir türlü arkalarındagöremediklerini ama Bank Asya 1. Lige çıktıktan sonra bunun değişeceğinibiliyorum. Bandırma Spor için kurulan Gençlik Spor ve Kültür Vakfı'nın sadeceBandırmaspor için var olduğunu ama vakıftan gerekli maddi desteği alamadık”diyor.

Ben Gençlik ve Spor Vakfı'nın ilk kurucu üyelerinden biriyim. Bu vakıf Bandırmaspor için kurulmuştur. Bu vakfın önemli gayrimenkullerinin gerçek sahibi Bandırmaspordur. Bu vakıf Bandırmaspor'a alt yapı , spor tesisleri , antrenman sahaları yapmakve Bandırmaspor'a ekonomik destek sağlamak için kurulmuştur.

Bandırma Belediyesi'nin , vakfın kuruluşundan kısa bir süre sonra vakfa sembolik bedellehibe ettiği 65 dönümlük tarla tesis ve antrenman sahalarının yapımı içinBandırma Belediye Meclis kararı ile verildi.Verilen kararda benimde BelediyeMeclis üyesi olarak imzam bulunmaktadır. O dönem aynı zamanda ben BandırmasporYönetim Kurulu üyesiydim. Şuan ki Bandırma Belediyesi'nin , Bandırmaspor'a desteğinifazla görememekteyiz. Acaba Bank Asya'ya çıkmasını mı bekliyorlar?

Ben , Sn. Kılkışlıve yönetim kurulu üyeleriyle her sohbetimizde Badırmaspor Kulüp Başkanının aynızamanda Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı'nın da Başkanı olması gerektiğini dile getirdim.Çünkü Bandırmaspor = Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı. Bana hiç kimse bununtersini söyleyemez.

Şuan ki VakıfBaşkanı Sn. Pekel Bandırma Belediyesi'nin yoğun çalışma temposu yüzünden ,vakıfla ilgilenecek zaman bulamamaktadır. Sn. Pekel'in Vakıf Mütevelli HeyetÜyesi olmadığı bilinen bir gerçektir. Bandırma Belediye Başkanı olması dolayısıile Vakıf Başkanlığı görevini yürütmektedir. Yani tüzel kişidir. VakfınBandırmaspor gibi iyi ve başarılı yönetilmeye ihtiyacı var. Çünkü bu iş fazlamesai , zaman ve uğraş gerektirir.

Sn. BelediyeBaşkan'ımızın Bandırmaspor'u çok sevdiğini biliyorum. Onun için fazla zamanayıramadığı Vakıf Başkanlığı'nı Vakfın gerçek sahibi olan Bandırmaspor KulübüBaşkanlığı'na teslim etmesinin doğru olacağını düşünüyorum. Bu konu da Sn.Belediye Başkanı'na da Hak veriyorum. İlçemizin bir sürü sorunu varken aynı an da Vakıf işlerini yürütmek zor olsagerek. Sn. Pekel'in takımımızın Bank Asya Ligi'ne çıkması için elinden gelendesteği sağlayacağına halkımızın inancı tamdır.

Sn. MehmetKılkışlı ve ekibi ile amatör kümeden 3. Lig'e , 3. Lig'den 2. Lig'e çıkışımızınşampiyonluk kutlamalarını Cumhuriyet Meydanı'nda yapmıştık. Şimdi de 2. Ligden1. Lig'e(Bank Asya) çıkışımızı da yine Cumhuriyet Meydanı'nda coşkuyla kutlayacağımızgünleri tüm Bandırmalı bekliyor.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı