Bandırmaspor’un eski başkanı Erdan: “Bandırma’nın tabii ki yeni bir stada ihtiyacı var”

Bandırmaspor’un eski başkanı Erdan: “Bandırma’nın tabii ki yeni bir stada ihtiyacı var”

Eski başkanlarından Adnan Erdan, “Bordo-beyazlı takımımızın, 1. Lig’de bu sezon gösterdiği performanstan büyük mutluluk duyuyor, yönetim kurulunu, teknik heyeti ve futbolcuları yürekten kutluyorum” dedi.

Bandırmaspor Kulübü’nün eski başkanlarından Adnan Erdan, “Bordo-beyazlı takımımızın, Spor Toto 1. Lig’de bu sezon gösterdiği performanstan büyük mutluluk duyuyor, yönetim kurulunu, teknik heyeti ve futbolcuları yürekten kutluyorum” dedi.

Bandırmaspor’un bu yıl Süper Lig’e yükselmesinin tüm Bandırma adına gurur ve mutluluk verici olacağına işaret eden Bandırma Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.(BANTAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Erdan, “Tabii ki, kulübümüzün değerli başkanı Onur Göçmez kardeşim de, gerçekten maddi-manevi büyük çaba harcıyor. Öncelikle de onu kutlamak gerekiyor. Kulüp başkanlığı yaptığım stada dönemlerden biliyorum ki, başkanlık ve yöneticilik gerçekten de çok zordur. Bu zorluğu, bu görevleri üstlenenler çok daha iyi bilirler” diye konuştu.

Bandırmaspor Taraftarları Derneği’nce başlatılan “Bandırma Stat İstiyor” imza kampanyasını da yürekten desteklediğini belirten Erdan, “Şu andaki stadımız hem çok rüzgâr alıyor, hem de 6. Ana Jet Üssü’nün uçuş konisi içinde bulunması nedeniyle ışıklandırılması mümkün gözükmüyor. Tabii ki Bandırma’nın yeni bir stada ihtiyacı var” değerlendirmesinde bulundu.  ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı