Bandırmaspor´da öncelikler belirlendi

Bandırmaspor´da öncelikler belirlendi

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş: ?Hedefimiz şampiyonluk ve kurumsallaşma?

 

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, "Tabii ki öncelikli hedefimiz şampiyonluk ama kurumsallaşma ve alt yapıya da büyük önem vereceğiz" dedi.

/resimler/2015-6/30/1112553936118.jpg

Bordo-beyazlı kulübe kalıcı gelir  kaynakları yaratmak için çaba harcayacaklarını da vurgulayan Elmastaş, şunları söyledi:

"Tır parkının gelirlerini sürekli olarak biz alacağız. Eski Tekel binasının bulunduğu bölge, yeni bir proje hazırlanana dek otopark olarak kullanılacak olup bu yerin geliri de kulübümüze ayrılacak. Bu arada, Bandırmaspor Kulübü´ne çok büyük ve kalıcı bir gelir getirecek yeni bir projede ise son aşamaya gelindi. Birkaç gün içinde bu projeyi de kamuoyuna açıklayacağız. Amacımız, kulübümüzü kurumlaştırıp kendi ayakları üzerinde durabilecek duruma getirerek, önümüzdeki ilk genel kurulda çok sayıda başkan adayının çıkmasını sağlamaktır."

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başladıklarını vurgulayan Elmastaş, "Bu konuda teknik direktörümüz Kemal Kılıç, sportif direktörümüz Süleyman Takunyacıoğlu ve idari menajerimiz Serdar Samatyalı, yeni sezonun raporunu hazırlıyorlar. Bu rapora göre takımda kalacak ve gidecek oyuncuları, yapacağımız yeni transferleri belirleyeceğiz" dedi.

                                                                   



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli