Bandırmaspor Zümrüt`e konuk oldu

Bandırmaspor Zümrüt`e konuk oldu

Ban Ban Özel Zümrüt İlköğretimde öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı



Bandırmaspor Teknik Direktörü Avcı:


``Hayat hep bir sınavdan ibaret, 32 yaşımdayım birileri tarafından hala sınava tabi tutuluyoruz'' dedi.


Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un antrenörü Mustafa Alper Avcı ve bazı oyuncuları, düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu.

- Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un antrenörü Mustafa Alper Avcı ve bazı oyuncuları, düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu.

Antrenör Alper Avcı, oyuncular  Murat Selvi, Celal Aras, Ercan Göç, İbrahim Avcı Bandırma Özel Zümrüt İlkokulu ve Orta Okulu'nda düzenlenen panele katıldı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Alper Avcı,  Şampiyonluk hedeflediklerine dikkati çekerek, okulunuzun değerini bilin. Hayat hep bir sınavdan ibaret, 32 yaşımdayım birileri tarafından hala sınava tabi tutuluyoruz'' dedi.

Avcı, dışarıdan bakıldığında futbolculuk güzel görünüyor. Hafta içersinde hiç tatil yapmıyoruz. Tüm günlerimiz dolu. Biz çok çalışıyoruz sizlerde çok çalışın ki başarı gelir dedi.

Bandırmasporlu oyuncular da eğitimin şart olduğunu vurgulayarak. Hedeflerinin bir üst liglerde oynamak olduğunu belirttiler.  Öğrencilerin futbolcu oldunuz diye aileleriniz size kızmadı mı sorusuna ise Ercan Göç cevap vererek: ‘' Bana ailem destek verdi futbolcu olmam için ellerinden geleni yaptılar. Zaten onların desteği olmasaydı buralara gelemezdim derken Celal Aras' Futbolcu olmasaydım Beden eğitimi öğretmeni olmak isterdim. Ama futbol benim için vazgeçilmez, Benim ana mesleğim. Buradan para kazanıyorum. Ailemi geçindiriyorum.

Bordo-beyazlı takımın 17 yaşındaki genç futbolcusu İbrahim Akın da milli olmak istediğini belirtti.

Söyleşiye  yönetim kurulundan Erol Rüzgar ile birlikte katılan Bandırmaspor Kulübü basın sözcüsü Can Gülmezgil'de tüm öğrencileri Pazar günü kendi evlerinde yapacakları Tepecik maçına aileleriyle birlikte gelerek destek vermelerini istedi.

Söyleşi sonunda okul yönetimi Bandırmasporlulara çiçek verirken, oyuncular da öğrencilere  imza dağıttı.













Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı