Bandırmaspor yönetimi güven tazeledi.

Bandırmaspor yönetimi güven tazeledi.

Başkan Tolga Tosun: “Bandırmasporumuzun Süper Lig yolculuğunda emeği geçen, destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Genel kurul sonrasında açıklama yapan Başkan Tolga Tosun: “Bandırmasporumuzun Süper Lig yolculuğunda emeği geçen, destek olan herkese teşekkür ediyorum."dedi.

Başkan Tosun; "Bandırma, Bandırmasporumuzla birlikte kabuğunu kırmak istiyor. Şehir olarak da, kulüp olarak da en iyisini hak ediyoruz. Bandırma'yı birlik ve beraberlik içerisinde yönetiyoruz. Geçmiş dönem Bandırmasporumuza başkanlık yapan ayrıca bu süreci yürüten, dostum Onur Göçmez'e, Yönetim Kurulu Üyelerine, büyük Bandırmaspor tarftarına yürekten teşekkür ediyorum. Final maçını sizinde bildiğiniz nedenlerden kaybetmiş olsak da, büyük bir camiayız. Bunu da bütün Türkiye gördü. Bandırma ve Bandırmasporla gurur duyuyorum. Bu kentin çocukları için; 2 Futbol Sahası, 1 Kapalı spor tesisi, İdari ve Sosyal Tesisleri içinde barındıran Bandırmaspor Kampüs Projesini yapmayı çok istiyoruz. Süper Lig yolunda yaşadıklarımız dolayısıyla artık daha da hırslıyız."dedi.

Başkan Tosun; "Yeniden başkanlığa seçilen dostum Onur Göçmez'e ve ekibine başarılar diliyorum. Bandırmasporumuz ve Bandırma için hayırlı olsun. Dün olduğu gibi, bugünde, yarında Bandırmasporumuzun yanındayız. Yaşasın Bandırmasporumuz” dedi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı